55B7000 ------ 55b7000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mc__fatih

mc__fatih

Üye
    Konu Sahibi
55B7000 ------ 55b7000

55B7000 Sıradan Televizyonlar görüntü oluşturmak için arkadan aydınlatmalı floresan kullanırken Samsung LED TV Işık veren diyot (LED) kullanır.B7000 Bu LCD'lere oranla daha keskin görüntü ve %40'a varan enerji tasarrufu sağlar. Benzer teknolojiyi dizüstü ekranlarında da görürüz. Samsung'un devrim yaptığı nokta ise diğer üreticiler LED'i arkadan aydınlatma için kullanırken Samsung üzerinde barındırdığı ledleri ekran çerçevesinin yanına çekerek hem daha ince panel genişliğine ve hemde daha keskin görüntüye ulaştı.

Internet@TV
55B7000 Internet tarayicisi kullanmadan Çevrimiçi servislerden yararlanın. anlık hava durumu ve Finans bilgilerine veya youtube'daki videolari izlemeye kadar istediğiniz bilgiye Samsung 55B7000 LED Televizyonunuzla oturma odanizin rahatlığında ulaşın.

55B7000,55B7000,55B7000,55B7000,55B7000,55B7000,55B7000,55B7000,55B7000,55B7000

MEDI@ 2.0

Samsung LCD ve LED TV ile birlikte yüklü gelen içeriğe ulaşabilir, arzu ettiklerinizi silebilir veya samsung.com adresinden indirebileceginiz içeriği standart bir USB bellek ile TV'nize aktarabilirsiniz.
Önceden yüklü eğlendirerek eğiten içerikler
1. Galeriler

- Sanat [Sanat eserleri koleksiyonu]

- Manzara [Doğadan muhteşem görüntüler]

- Vahşi Yaşam [Vahşi hayvanların sakin resimleri]
2. Yemek

- Başlangıçlar [Hafif yemekler ve başlangıçlar]

- Ana Yemekler [En popüler tarifler]

- Tatlılar [Tatlılar ve içecekler]
3. Oyun

- Dinamik Bowling

- Sudoku+

- Akıllı Yıldız
4. Çocuklar

- Şarkılar [En sevilen çocuk şarkıları]

- Hikayeler [Heyecanlı çizgi maceralar]
5. Sağlık

- Temel Esneme Hareketleri [Temel esneme dersleri]

- Masaj [Ayak ve kafa masajı]

- Rahatlatan Müzikler [Gevşemenize yardımcı olacak sakinleştirici müzikler]

,* Önceden yüklü içerikler, TV modeli ve bölgeye göre farklılık gösterebilir.

Tnyavuz

Üye
tek kelime ile mükemmel

voltonero

Üye
2010 serisinde c serileri var ve 3d özellikleri ile..

mdkaya

Üye
Mega kontrast 2009 senesinin en iyi led tv si fakat yeni serileri c serileri 3d ve 200 hz özelliğiyle daha iyi bir tercih olacaktır

arshavin77

Üye
55C7000 ile arasında 3D farkı var.Artık 55C7000 alınır.

obgz

Üye
- bu seriler (b6000 ve b7000) esas olarak SDTV yayınlarçin optimize edilmiş derlerdi, bunda büyük doğruluk payı var. 55 inch (140cm)'te bile Digiturk Plus SD yayın kalitesi tatmin edici. Tabi, kanalına göre değişir (AkıllıTV veya NumberOneTV benzerlerinden bahsetmiyorum doğal olarak) ama bitrate'i yüksek kanallarda hafif bir trailing dışında göze batan bir sorun görmedim.
- Fakat B6000'de gördüğüm, hareketli görüntü önünde yatay kayan yazıların interlaced gibi gözükmesi durumu B7000'de de tam gaz devam. Buna nasıl bir çare bulunur, henüz araştırma safhasındayım.
- HD yayın tam anlamıyla süper! herhangi bir sync bozuklupu, titreme veya rahatsız edici herhangi birşeye rastlamadım.
- B7000 içindeki player ile seyrettiğim SD DIVX'ler oldukça tatmin edici; SDTV performansı ile eşdeğer.
- B7000 içindeki player ile seyrettiğim HD MKV'ler (8GB) oldukça tatmin edici; herhangi bir sync bozukluğu, delay, titreme veya atlama görmedim.

- İçindeki media player güzel gibi gözüküyor ama desteklediği codec sayısı, wdtv'den az gibi. Nitekim bazı MKV'lerin audio'larını desteklemeedi; TS, M2TS veya ISO'ları da desteklemiyor. Ama NTFS destekliyor, ki en önemli özelliğin bu olduğunu düşünüyorum.

- Türkçe altyazı da desteklemiyor henüz, Türkçe karakterler doğru çıkmıyor. Hoş, ben en son WDTV firmware'inde bile destekletmeyi beceremedim, o ayrı.

- USB girişi biraz yüksekte, onun için eğer 2.5 inch'lik disk kullanıyorsanız kablonuzun biraz uzun olması lazım.

- Panelde göze batan, belirgin bir clouding göremedim ama backlight olayı edge (kenarlardan) çalıştığı için, B6000'de de bahsettiğim bir ışık heterojenliği, özellikle ekranın çoğunluğunun siyahtan açık renklere ani geçişlerinde clouding'e benzer bir duruma yol açıyor. Bunu, edge lighting özelliğinin işlemci gücünün eksikliğine veya edge led'lerinin tepkime süresinin zayıflığına yormak gerekir sanırım.

- Fiziksel görünüm bu TV'lerin en sağlam özelliklerinden birisi; incelik B6000 ile aynı, yapı malzemesi sağlam his veriyor, arka askı aparatı çok şık ( - ve pahalı - henüz kullanmıyorum).

- Panelin büyüklüğünü gözönüne alırsanız, kesinlikle ayağı üzerinde durması yerine duvara asılmasını tavsiye ederim, zira salınımı çok fazla; özellikle çocuklar için tehlike oluşturabilir.

Tnyavuz

Üye
artık piyasada samsung un b serilerini bulmak zor gibi zaten b serilerini almaktansa yeni seriler olan c serilerine bakılmasını tavsiye ederim

celence

Üye
Bu ekran boyutunda televizhyıon alırken 3d almanızı tavsiye ederim. Evde sinema keyfini yakalamak isteyenlere için 55lx9500 veya 55c7000 led tv öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...