5530 Xpress Music'e kafa kafaya C5-03 veririm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
    Konu Sahibi
5530 Xpress Music'e kafa kafaya C5-03 veririm
evet arkadaşlar C5-03 hayranı olupta elinde 5530 olan ve elinden çıkarmak isteyen varsa takas yaparım kutusu duruyor kulaklığı hiç kullanmadım, telefonu temmuz ayında aldım tertemiz kız gibi telefon

aydın - didimde oturuyorum

neden daha yeni modeli eski telefona tercih ediyorsun diye soran olursa açıkçası C5-03 ten sıkıldım 5530 hoşuma giden bir telefon

izmirly35

izmirly35

Üye
3 Aya yakın 5530 XM kullandım bir aralar hayranıydım 5530'un fakat şimdi değilim çünkü kapasitif ekranla tanıştıktan sonra her ne olursa olsun rezistif ekran oyuncakmış gibi qeliyor insana :D Bence sizde bu sevdadan vazgeçin derim hocam Rezistif Ekran yerine Kapasitif ekran tercih edelim lütfen ..

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
    Konu Sahibi
önerin için sağol ama ben Nokia dan asla şaşmam :)

hocanasrettin

Üye
sefer 4141 ben değişmek isterim aslında bende 5530 dan sıkıldım açıkçası,değişiklik iyi olur ama ben ta kayserideyim.nasıl değiştiririz büyük mesele.selamlar.

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
    Konu Sahibi
sefer 4141 ben değişmek isterim aslında bende 5530 dan sıkıldım açıkçası,değişiklik iyi olur ama ben ta kayserideyim.nasıl değiştiririz büyük mesele.selamlar.

özelden yazdım hocanasrettin

adanalı1

adanalı1

Üye
c5 in bence cok cok ıyı usta..pişman olursun 5530 a cunku kamera berbat .. ve üretimi kalktı..

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
    Konu Sahibi

radres_75

Üye
abi ben sökedenim c5 03 buldum 250 tlye almayı düşünüyorum nasıl bir telefon multitouch var mı

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile aynı güzel daha ince ve zarif telefon ama multitouch ne yazıkki yok kardeşim

radres_75

Üye
hmm peki maximum 250 -300 tl ye nasıl 2. el telefonlar önerirsiniz kamera en az 3.2 wifi olsun 3g olsun dokunmatik olsun ??

radres_75

Üye
c5 03 ünüzü 250 tlye satar mısınız bana

isterseniz x2 00 + 100 tl de verebilirim

x2im 1 yıl garantili temiz aksesuar tam ve 2 adet delikli ve deri kılıf var

ozgur_473

Üye
takas etmek isterdim ama androide geçiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt