5530 kulaklık problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre5816

Üye
    Konu Sahibi
5530 kulaklık problemi
5530 wh-205 kulaklık ilk aldığımda sesi gayet iyi veriyordu daha sonra ses azalmaya başladı şimdi neredeyse hiç duyulmuyor kulaklığı pc ye takıyorum sesi baya veriyor telefona başka kulaklık takıncada ses çok geliyor sorun hangisinde çözemedim yardım lütfen

bek1905

bek1905

Üye
forumda dolaşırken senin soruna benzer bi sornla karşılaşmış arkadaşn biri.. servise götrmüş kulaklığı değiştirmişler sorn düzelmemiş.. sonra sorunu kendi çözmüş.. çıt sesi gelene kadar itmiş kulaklığı.. kulaklığı tam oturtmadığından kaynaklanmş sorn. tam girincede çalışmış tabi..inş. yardımcı olabilmişimdir..

emre5816

Üye
    Konu Sahibi
denedim onu şimdi çıt sesi kulaklığın %80 i içine girdikten sonra geliyor daha çok bastırsam jak kırılcak :S

bek1905

bek1905

Üye
ozaman servise fln git.. inş. düzeltirsn sorunu

ogguz.g

ogguz.g

Üye
5530 wh-205 kulaklık ilk aldığımda sesi gayet iyi veriyordu daha sonra ses azalmaya başladı şimdi neredeyse hiç duyulmuyor kulaklığı pc ye takıyorum sesi baya veriyor telefona başka kulaklık takıncada ses çok geliyor sorun hangisinde çözemedim yardım lütfen

arkadaşım benimki birtanesinin sesi epey azalmıştı iğne ucuyla kulaklığın içindeki beze benzeyen bi parça var onu çıkar temizle kapat sonra yapışkanlıdır o.ses oldu ondan sonra istersen deneyebilirsin...

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
ogguz.g arkaşımız doğru diyor benimde 5800 ın wh-205 kulaklığından birinde az birinden çok ses geliyordu bir tanıdık kulaklığın içine pislik tıkamış olabilir dedi bende içini temizledim sonra düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt