Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5530 hakkında sorularım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs***MaN
Üye
Konu Sahibi
5530 hakkında sorularım
arkadaşlar 5530 almayı düşünüyorum wifi ile nette hızlımı face youtube felan girdiğiniz zaman iyimi yani bide ses nasıl çıkıyo yukses sesmi çıkartıyo birde kulaklıgından nasıl ses çıkıyo
pazzoo
Üye
tek kelimeyle super ... ben kendim kullaniyorum
Cs***MaN
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler
filmania
Üye
10 gündür kullanıyorum ve süper...Wi-Fi si laptopumdan bile daha iyi, laptopun düşük sinyal verdiği yerlerde bile gayet iyi çekiyor ve çok hızlı...
Cs***MaN
Üye
Konu Sahibi
tamam teşekkürler
haliltaskiran
Üye
slm arklar.bnde 5530 kullanıcısıyım.bnm bi sıkıntım var.müzik çaları kulanırken ana ekrana döndüğümde müzikçalar stop ksayolu çalışmıyor bnde.sizdede aynı sorun varmı.ilginiz için şimdiden tşkler.
Mehmetdalgic
Üye
ana ekranda stop tuşu çıkmıyor ki :S İleri geri ve durdurma tuşu çıkıyor.
haliltaskiran
Üye
işte bendede o tuşlar çıkmıyor.stop kısayolu olarak tanıttım tuşları.ev ekranından kısayol ekrannı seçiyorum arkaplandaki müzik çaları gösteriyor fakat rehber çubuğu veyahu temel e geçince kısayol kayboluyor.. sorun nerden kaynaklanıo anlamadımki birtürlü :S
Armendy
Üye
5530 kullanıcısıyım tercihler kısmından yeni tercih olusturamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ...
Cs***MaN
Üye
Konu Sahibi
Admin arkadaşlar bu konuyu kilitlerse iyi olur çünkü 5800 aldım çoktan...yorumlar için tşk ler....