5530 Dokunmatik Ekran Algılama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan2884

Üye
    Konu Sahibi
5530 Dokunmatik Ekran Algılama Sorunu
Arkadaşlar nokia 5530 telefonumda 2-3 günde bir tuş kilidi kapalı iken arama geldiğinde dokunmatik giriş tuşlarının hiçbiri çalışmıyor yani algılamıyor arama gelince ekrandaki yeşil cevapla barı ve mavi kilit aç barı işlemiyor neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum acaba versiyon yükseltme format atma metodlarının hepsini denedim ama olmuyor mutlaka 2 yada 3 gün içinde bu durum tekrarlıyor kafayı yicem şimdi ben teli servise göndersem adamlar yüz defa denese belki olmayacak nasıl iş bu böyle neden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilrim çözüm önerileriniz varsa çok sevinirim

emre5816

Üye
o barlara sadece dokunuyorsan çalışmaz kaydırman gerekiyor bu şekilde olmuyorsa format fln çözmüş olması lazım bana göre dokunuyorsun sadece

hakan2884

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yorumun için teşekür ederim biliyorum kaydırma yapmak gerktiğini ama bazen ne yapsam da algılamıyor.Format yeni versiyon denedim olmuyor bazen çok rahat algılıyor bazende tırnakla bile zor algılıyor.

mustixashk

mustixashk

Üye
aynı sorun bendede oluyor ama bı turlu aramaları cevaplayamıyorum telefon bazen işlemiyor kılıtlenıp kalıyor bataryayı cıkarıp taktıgımda duzelıyor yardım edecek bırı varsa sevınırım

muzi_ko

Üye
Aynı sorunlar çok sık olmasada bende de oluyor :)

umt_06_66

Üye
tesekkürler

nemesisdal

nemesisdal

Üye
acaba şöle bi sorun olabilirmi? ayarlarda dokunmatik ekran kalibrasyon ayarı var. arada oraya girip kalibrasyon yapman sorunu çözebilir. kalibrasyonu bozuluyo olabilir.

myhopes

Üye
Sanırım benim sorunumda aynı bendede ekranda solda telefon sağda rehber tıkladağımda sonuç alamıyorum arama yapamıyorum kısacası nasıl çözebilirim acaba ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt