5530 aldım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
5530 aldım :)
arkadaşlar aslında telefoncuya 5800 almak için gittim(6120+1miktar para) ama dolaşırken 2.el 5530 gördüm baktım adam garantisini ve faturasını göstererek 15 günlük cihaz dedi(daha kağıdı çıkmamış)fiyata450 dedi pazarlık flan derken 400e indik:D hem 6120im bende hemde 5530 aldım tel.dan çok memnunum bu arada 5800 bazı yerlerde 550:oha: çoğu yerde 530 ve bazı yerlerde de 510 liraydı:ehe

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayırlı olsun..

brawo_41

brawo_41

Üye
hyrlı olsun ıkısının arasındakı fark nedırkı acep?

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan...

fbforever

fbforever

Üye
Umarım pişman olmassın :) Hayırlı olsun...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hayırlı olsun...iyi günlerde kullanın.....

coolmistake

Üye
bende 5530 kulanıyorum kardeşim gerçekten çok güzel bir telefon hayırlı olsun emin ol pişman kalmazsın... 5800 ile arasındaki tek fark 3g olmaması GPS olarak ovinin sitesinde gps programlarından birini indidrirsen yada haritalrdan indirme şansın olursa.. şebeke bağlantısıyla o anki yerini ve konumunu telefon gösteriyo. ufak bir sapma olsada yakınlık derecesi çok iyi bence. Bu arada 5530 un ekranı 5800a göre birazdaha ince (slim) bunun avantajı videoları daha net ve daha kaliteli izleyebiliyorsun. geniş ekranların en kötü özelliği videoyu dağıtarak ekrana vermesi. pikseller ne kadar çok olursa olsun her daim ölü piksel çıkar ama 5530da böle bi sorun yok. 3gyi kullanmak istemeyenler bence 5530u mutlaka alsın. Sanırım bukadar açıklama yeter :D Yardımcı olmuştur umarım.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
sağolun varolun arkadaşlar :)

futbol123

futbol123

Üye
hayırlı olsun

baranas

Üye
Memnun musun telden memnunsan bende alacağımda

ciko6189

ciko6189

Üye
bende 5530 kulanıyorum kardeşim gerçekten çok güzel bir telefon hayırlı olsun emin ol pişman kalmazsın... 5800 ile arasındaki tek fark 3g olmaması GPS olarak ovinin sitesinde gps programlarından birini indidrirsen yada haritalrdan indirme şansın olursa.. şebeke bağlantısıyla o anki yerini ve konumunu telefon gösteriyo. ufak bir sapma olsada yakınlık derecesi çok iyi bence. Bu arada 5530 un ekranı 5800a göre birazdaha ince (slim) bunun avantajı videoları daha net ve daha kaliteli izleyebiliyorsun. geniş ekranların en kötü özelliği videoyu dağıtarak ekrana vermesi. pikseller ne kadar çok olursa olsun her daim ölü piksel çıkar ama 5530da böle bi sorun yok. 3gyi kullanmak istemeyenler bence 5530u mutlaka alsın. Sanırım bukadar açıklama yeter :D Yardımcı olmuştur umarım.

bu telde video izlemek gerçekdende güzel net

MerTurkizM : hayırlı olsun

hazar07

hazar07

Üye

kesinlikle katılıorum:oke:

caner90

caner90

Üye
hayırlı olsun da 5800 daha ii bnde 500 tl aldım turkcellden garantili

bek1905

bek1905

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...