550 tlye kadar telefon önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zlatan16

Üye
    Konu Sahibi
550 tlye kadar telefon önerileriniz
Önerileriniz bekliyorum en fazla 550 tl olsun Nokia olursa sevinirim

technoblue

technoblue

Üye
550 tl bütçeyle symbian işletim sistemi kullanan nokia yerine android işletim sistemli başka bir telefon alabilirsin. mesela lg optimus me tavsiye ederim sana. 600 mhz işlemci ve 2.2 android froyo işletim sistemi kullanıyor ve oldukça hızlı. 3mp kameraya sahip. gps,wifi ve 3g desteği sağlıyor. kapasitif dokunmatik ekranlı. tasarım bakımından oldukça hoş bir smartphone. fiyatı 400-450 tl civarında. bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone adaylarından.

zlatan16

Üye
    Konu Sahibi
rezistif ekran sorun yaratırmı yoksa illa kapasitif mi almalıyım?

technoblue

technoblue

Üye
şöyle söyeyeyim sana nokia kullanan arkadaşlarım dokunmatiğinden yana oldukça dertli. 5800 kullanan arkadaşımın dokunmatiği ya çalışmıyor yada geç algılıyor. servise yollamamıza rağmen sorun çözümlenmedi. forumları dolaşırsan sende şikayetlere şahit olabilirsin.

zlatan16

Üye
    Konu Sahibi
evet sabahtan beri çok şikayet gördüm ama açıkçası nokiadan başka markaya güvenim olmuyor

61semih

61semih

Üye
arkadasım anlasılan uzaksın bu konulara,olabılır.dokunmatık bır telefon alacaksan kapasitif ekran olsun kesınlıkle.arada dağlar kadar fark oluyor.sonra hayal kırıklıgına ugrama.5800 a gelınce evet kapasitif değil ama yılların telefonu.onun devrı kapandı ve artık cıkan yenı telefonlar kapasitif ekran kullanılyor.rezistif ekranda ekrana dırencsel baskı uyguluyarak ıslem yapıyorsun yanı basman gerekıyor ve ekranın kenar kısımları algılamada bazen tutukluk yapabılıyor.kapasitifte ış oyle değil.o yuzden rezistif ekranlara basmatık,abanmatık vs yakıstırmalar yapılıyor.tavsıyede etmem.bu butcede nokıalarda blfıgım kadarıyla rezistif ekranlı fakat lg optumus me samsung galaxy mini kapasitif ekranlı her turlu bu ıkı modelden bırını almanı tavsıye ederım ben

zlatan16

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar lg alabilirim teşekkürler...

reccepp

Üye
Samsung I8000 jet 300-350 arası tavsiye

hoss

hoss

Üye
lg p503 veya galaxy gio al kesinlikle pişman olmazzsın :oke:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
azıcık ekle yani 600 olsun bir wave2 al. Malzeme kalitesi, kamera kalitesi, süper dokunmatik, hd 3d oyunları takılmadan oynama, netten video izleme vs.

----------Eklendi @ 15:19:19 ---------- Yazıldı @ 15:18:10 ----------

hatta youtube'dan 3d oyun videolarını falan izle dehşet birşey. Malzemesi samsung'un en kaliteli malzemeleri arasında.

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me.. smartphone alırken tasarım ve uygun fiyata onem verıyorsan bak derım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...