...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
...
Mobile lighti ben daha once niye kesfetmemisim

siverock

Üye
evet o güzeldir hızlı normal mobil gibi değildir

siverock

Üye
kötü kaç gündür asıl hesap ile sitede cevap yazamıyorum ziyaretçi messajları dahil kayıtlı bir misafir gibi dolaşıyorum ayarlarıma baktım olmadı bir çare bulun yav

jeosalih

Üye
ben normal mobili kullanamadım zate hic. Erkeğin lightı hariç iyidir light seyler

Konu Sahibi
kötü kaç gündür asıl hesap ile sitede cevap yazamıyorum ziyaretçi messajları dahil kayıtlı bir misafir gibi dolaşıyorum ayarlarıma baktım olmadı bir çare bulun yav
Nasil yani enteresan yoneticilerle iletisime gectin mi fake.d

----------Eklendi @ 15:57:24 ---------- Yazıldı @ 15:56:45 ----------

ben normal mobili kullanamadım zate hic. Erkeğin lightı hariç iyidir light seyler
Aynen lightlik sende degilse problem yok

jeosalih

Üye
yav konu gereksizlerde dimi? Mobilden goremıymda. Tatil bitti ya off off kim dönecek simdi eve kim gidecek pazartesi ise.

siverock

Üye
Varya hersey hasanin ele bakiyor su forumda

benim durum daha önemli kıytırık iki öneri ile ilgilenileceğine şu benim durum düzeltilsin ceza alsam anlayacam en azından forumda gezemezdin bile ama içime oturuyor konuyu cevaplayamamak

Konu Sahibi
benim durum daha önemli kıytırık iki öneri ile ilgilenileceğine şu benim durum düzeltilsin ceza alsam anlayacam en azından forumda gezemezdin bile ama içime oturuyor konuyu cevaplayamamak
Belki ceza aldin goster ama elletme hesabi olamaz mi

Konu Sahibi
ceza alsam yazardı bide ne yaptımki bayramda ve bayramdan 2-3 gün önce artık siteye fazla girmedim diye cezamı verdiler
Saka diyorum bi sorun olmali ama ozana bildirsen daha iyi,yazilimsal bir sorun olabilir

----------Eklendi @ 16:13:28 ---------- Yazıldı @ 16:13:02 ----------

bu yorumu sevdim. Ya mobilde niye beğen tuşu yok. Alacağın olsun pcden girınce artık
Bak bekliyorum mutlaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...