greenmile
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben normal mobili kullanamadım zate hic. Erkeğin lightı hariç iyidir light seyler
Nasil yani enteresan yoneticilerle iletisime gectin mi fake.dkötü kaç gündür asıl hesap ile sitede cevap yazamıyorum ziyaretçi messajları dahil kayıtlı bir misafir gibi dolaşıyorumayarlarıma baktım olmadı bir çare bulun yav
Aynen lightlik sende degilse problem yokben normal mobili kullanamadım zate hic. Erkeğin lightı hariç iyidir light seyler
hasana attım oda hasta yavNasil yani enteresan yoneticilerle iletisime gectin mi fake.d
Varya hersey hasanin ele bakiyor su forumdahasana attım oda hasta yavben fake değilim bu hesap bayadır var yani ban' dan önce vardı bundan sonrada olacak
yav konu gereksizlerde dimi? Mobilden goremıymda. Tatil bitti ya off off kim dönecek simdi eve kim gidecek pazartesi ise.
Evet gereksizlerdeyav konu gereksizlerde dimi? Mobilden goremıymda. Tatil bitti ya off off kim dönecek simdi eve kim gidecek pazartesi ise.
Varya hersey hasanin ele bakiyor su forumda
Belki ceza aldin goster ama elletme hesabi olamaz mibenim durum daha önemlikıytırık iki öneri ile ilgilenileceğine şu benim durum düzeltilsin ceza alsam anlayacam en azından forumda gezemezdin bile ama içime oturuyor konuyu cevaplayamamak
Belki ceza aldin goster ama elletme hesabi olamaz mi
bu yorumu sevdim. Ya mobilde niye beğen tuşu yok. Alacağın olsun pcden girınce artıkBelki ceza aldin goster ama elletme hesabi olamaz mi
Saka diyorum bi sorun olmali ama ozana bildirsen daha iyi,yazilimsal bir sorun olabilirceza alsam yazardı bide ne yaptımki bayramda ve bayramdan 2-3 gün önce artık siteye fazla girmedim diye cezamı verdiler
Bak bekliyorum mutlakabu yorumu sevdim. Ya mobilde niye beğen tuşu yok. Alacağın olsun pcden girınce artık
Saka diyorum bi sorun olmali ama ozana bildirsen daha iyi,yazilimsal bir sorun olabilir
Iyi bakalimhııı tamam hemen ona ulaşayımozannnn abii nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?