...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Meeeeerrttttttt somuru:

• Beğen
Tepkiler: Dafny
PureFood

PureFood

Üye
Hahahaha denemek için ban mı :ehe:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
bende sistem denemesi diye bir üyelik açıp denemiştim :D sonra bağımlı oldum bu hesaptan 1 gün, 1hafta ve 3 ay attım :d: Acayip bir duygu :d:

(beni dinlemeyin feleğiniz şaşar)

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
ßß:bye2:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
helal olsun

DPool

DPool

Üye
:bye:

'Patron

'Patron

Üye
ben kendımı hiç soyutlamadım ama uniyi kazandım. amma abartıyosunuz yav.
cengız dostum senıde severdık ama bellıydı bu son gunlerde.. neyse güle güle geri gelirsin inşallah..

phasan

phasan

Üye
güle güle

Elektr0

Elektr0

Üye
bende mi alsam bir 3 aylıktan.. Acaba Sınırsızı yok mu bunun...:islik iyi adam dı ya gitmeseydi keske...

maxirabit

maxirabit

Üye
Merak ediyorum. Banlıyken üye girişi yapılabiliyor mu:hmmm:D
Fazla merak iyi değildir:D
Bundan bilmem kaç yıl önce kafam esip atmıştım,sonrada başka sebeplerden dolayı attım:D

gitmeseydin de,pek gerekte yoktu ama nese olan olmuş artık.

zaza

zaza

Üye
eğer aşırı derecede foruma bağımlıysanız atın bence yoksa kopamayacağınızı onsuz olamayacağınızı hissedersiniz :D bide herkes keyf için (revengeful) ban atmıyor. bunların başlıca sebepleri ailedeki huzursuzluk, forumda birine darılma, forumda mutsuz olma v.b :D

dayanamayacaksanız atmayın :D

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
eğer aşırı derecede foruma bağımlıysanız atın bence yoksa kopamayacağınızı onsuz olamayacağınızı hissedersiniz :D bide herkes keyf için (revengeful) ban atmıyor. bunların başlıca sebepleri ailedeki huzursuzluk, forumda birine darılma, forumda mutsuz olma v.b :Ddayanamayacaksanız atmayın :D
bende ban atcam yakında :hih:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
eğer aşırı derecede foruma bağımlıysanız atın bence yoksa kopamayacağınızı onsuz olamayacağınızı hissedersiniz :D bide herkes keyf için (revengeful) ban atmıyor. bunların başlıca sebepleri ailedeki huzursuzluk, forumda birine darılma, forumda mutsuz olma v.b :D

dayanamayacaksanız atmayın :D
ben çok aşırı baglıyım,bende atsam mı ki acaba?aslında 1 haftalık falan düşünüyorum ama korkuyorum da açıkçası :hmmm

0live456

Üye
Askeri liseyi 6 puanla kaçırdım da böyle olmadım :ah

Metin MF

Metin MF

Üye
hakkını helal et :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Böyle olmadı, üstelik konuyu yanlış yere açmışsın :züü:

- - - Eklendi - - -

Üstelik konusunu açıp bir kere bile bakmamış :züü:

Bu konuyu son 30 günde, 4 üye okudu:

Metin,
TheDarkEagle,
Rambo_FT

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Bir daha, kesinlikle uyarıyorum; ben ile olan irtibatınıza, muhabettinize vs. dikkat edin. Edin ki daha da ileriye gitmeyeyim. Kim ile yaptığınız umrumda değil, ben ile yapmayın. Hele ki bir daha sakın benim konularımı hortlatma cesaretini göstermeyin. Bu ilk ve son uyarımdır.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bu yaptığınız dalga geçmekten başka birşey değil.bi daha görürsem şikayet edicem benden söylemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...