Ama arkadaş veryansında haklı.
3. sorudan artık gına geldi
1. Versiyan atarken telefon yarıda kaldı ne yapacagım?
2.Eski versiyona nasıl geri dönerim?
3.N73 de (W93-95 similasyonu)DOSBOX çalışmıyor Hafıza dolu uyarsı veriyor?
1.Versiyon herhangi bir sebeble yarıda kalırsa(elektirik;Su kesilmesi,bilgisayar çökmesi kablo çıkması,beyni su toplaması batarya bitmesi sahibinin dayanamayıp fişini çekmesi v.b) Flash uçar.Evde yapılacak birşey kalmaz yetkili serviste yeniden flash ve yazılım yuklenir
2- ev ortamında eski versiyona dönülmesi imkansızdır(Bu tam bir saçmalıktır.Saçma symbian bir eksiği)Mevcut sistem ve yapı buna izin vermemektedir.Yetkili serviste özel cihazlarla romlar silinip eski versiyona birtek o şekilde dönülmektedir
3- herhalde en çok karşılaştıgım sorundur.Bıktım usandım cevap yazmaktan.İllaki N73 ne varsa bu telefonda bende kullandım ama bu kadarda fanatiği değildim.Neyse Birşekilde hafıza dolu uyarısı almak sistem belleğinin yani ramin yetersiz geldiği anlamını taşır.Yani hafıza dolu diye orayı burayı dosyalarınızı silmeyin.Nokia fancılarının bile bir türlü dile getirmediği Nokia Ora sekment symbianların nerdeyse tamamında yetersiz ram vardır.Ayrıca N73 de Dosbox yuklemek zahmetli iştir.dosbox dosyaları ile NGAGE modulunun dosyaları çakışmaktadır.İkisini birdne kullanamazsınız.Ya DOSBOX modülü ya NGAGAE?.Ayrıca ben yetersiz ram yuzunden windows çalıştıramamıştı.şimdi slim dosbox çıkmış bu fayda sağlayabilir