5320 Xm Yanlış Versiyon Attım Ne Yapacam?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
5320 Xm Yanlış Versiyon Attım Ne Yapacam?
Bundan 2 Hafta Önceye Kadar Telefonuma Phoneix Yardımı İle Son Versiyonu Attım Ama İngilizceymiş Fakat Elimde Bir Önceki Türkçe VersiyonuVar Telefonumu Eski Türkçe Versiyona Nasıl Çevirebilirim Bilen Varsa Lütfen Yardım :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu Bilen Yokmu Yardım Edecek Olan :hmmm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu Yardım Edecek Olan...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Versiyon geri döndürülemez attığınız en son versiyonu Türkçe Koduyla tekrar yükleyin. Bu 100lerce kez yazıldı forumda hala aynı soru için konu açılıyor. Basın artık şu arama butonuna.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Versiyon geri döndürülemez attığınız en son versiyonu Türkçe Koduyla tekrar yükleyin. Bu 100lerce kez yazıldı forumda hala aynı soru için konu açılıyor. Basın artık şu arama butonuna.

bu versiyonun türkçesi daha çıkmadı ki :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ama arkadaş veryansında haklı.
3. sorudan artık gına geldi

1. Versiyan atarken telefon yarıda kaldı ne yapacagım?
2.Eski versiyona nasıl geri dönerim?
3.N73 de (W93-95 similasyonu)DOSBOX çalışmıyor Hafıza dolu uyarsı veriyor?

1.Versiyon herhangi bir sebeble yarıda kalırsa(elektirik;Su kesilmesi,bilgisayar çökmesi kablo çıkması,beyni su toplaması batarya bitmesi sahibinin dayanamayıp fişini çekmesi v.b) Flash uçar.Evde yapılacak birşey kalmaz yetkili serviste yeniden flash ve yazılım yuklenir

2- ev ortamında eski versiyona dönülmesi imkansızdır(Bu tam bir saçmalıktır.Saçma symbian bir eksiği)Mevcut sistem ve yapı buna izin vermemektedir.Yetkili serviste özel cihazlarla romlar silinip eski versiyona birtek o şekilde dönülmektedir

3- herhalde en çok karşılaştıgım sorundur.Bıktım usandım cevap yazmaktan.İllaki N73 ne varsa bu telefonda bende kullandım ama bu kadarda fanatiği değildim.Neyse Birşekilde hafıza dolu uyarısı almak sistem belleğinin yani ramin yetersiz geldiği anlamını taşır.Yani hafıza dolu diye orayı burayı dosyalarınızı silmeyin.Nokia fancılarının bile bir türlü dile getirmediği Nokia Ora sekment symbianların nerdeyse tamamında yetersiz ram vardır.Ayrıca N73 de Dosbox yuklemek zahmetli iştir.dosbox dosyaları ile NGAGE modulunun dosyaları çakışmaktadır.İkisini birdne kullanamazsınız.Ya DOSBOX modülü ya NGAGAE?.Ayrıca ben yetersiz ram yuzunden windows çalıştıramamıştı.şimdi slim dosbox çıkmış bu fayda sağlayabilir

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş Anlamıyorsun İşte Hemen Şuçlamış Gibi Konuşuyorsun Diyorumki Versiyonda Sadece İngilizce Dili Var Eski Versiyona Geri Çevirmek Amacım Ama Elbet Bulacam Ya |-)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Kardeş Anlamıyorsun İşte Hemen Şuçlamış Gibi Konuşuyorsun Diyorumki Versiyonda Sadece İngilizce Dili Var Eski Versiyona Geri Çevirmek Amacım Ama Elbet Bulacam Ya |-)

Asıl sen beni demk istediğimi anlamıyosun senin sorun da defalarca soruldu. ROM ve ana flashı tkrar yklnmesi gerek sen yapamazsın. Yetkili servise vereceksin. Versiyonun dili ile ilgili birşey yazmadım bn aynı soruları tekrar sorduğunu yazdım ve hala aynı yerde ısrar ediyosun.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Göreceksin Bak Kendim Yapacam ...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Göreceksin Bak Kendim Yapacam ...

Yap birader bize ne. Telefonu yaktığında ROM - Flash yandı napıcam diye konu açma bu sorunun cevabını da vereyim şimdiden. Servise vericen tabi kabul ederlerse ;) Ayrıca ROM'u yeniden atman için ekstra aparatlar alman ve Resource'ları Nokia'dan istemen gerekiyor tabi onlar da telif hakkıyla korudukları dataları seninle seve seve paylaşırlar (!)

Kolay gelsin şimdiden...

Birde ekleme yapayım: Türkçeleştirilmiş versiyonu bulup da aha yaptım diye mesaj atma sakın =)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Elimde Bir Önceki Türkçe Versiyon Var Yapmamda biraz ZOr Olsada Yinede Yapacam...

henryerdem

Üye
yapabildin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt