5320 XM ||| 16 Gb Hafıza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

combox

Üye
    Konu Sahibi
5320 XM ||| 16 Gb Hafıza
Benim 5320 XpressMusic telefonum var.16 gb hafıza kartı desteklermi.Eğer desteklerse telefon kasarmı.Birisi bilgilendirirse çok sevinirim.

Salihyet

Salihyet

Üye
8den sonrasını desteklermi bilemiyorum fakat kasacağına garanti verebilirim ;)
tavsiye edeceğim rakam 2 gbdır, bundan sonrası kasılmalara yol açar.. ( yüksek özellikli ram olmadığı için.. )

combox

Üye
    Konu Sahibi
RM-409 kardeş bence yüksek.Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz.Sizin tavsiyelerinize uyup alacağım.
Teşekkür Ederim...

turancen

turancen

Üye
kardeş ben 4gb kullanıyorum ne bir takılma nede başka sorun var zaten yazıyor kitapçığında en fazla 8 gb diye üstü tanır veyada yavaş çalışır ama hiçbirşey olmaz işlemci ve remi yeterde artar bile 369 mhz 125 rem nasıl yetmez neyse benim tel bu arada 5320xm bir türlü şu sertifika olayını yapamadım versiyon 4.13 burdakilerin hepsini denedim ama olmuyor bir yerden sertifika aldım bu seferde HelloCarbide içine eklemeyemedim neyse inşallah ileriki zamanlarda çıkar artık hayırlısı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokianın kendi sitesinde 8 gb a kadar desteklediği yazıyor..16 gb ı zor kaldırır..

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
8 gb sorunsuz çalışıyor ama telefon hafızası 115 mb nin ustunde olmalı yani her seyi sileceksiniz ve hafıza kartına yuklüyekleyeceksiniz

bek1905

bek1905

Üye
bende 5320 almayı düşünüormda şarjı nasıl? bi de sesi az çıkıo fln diolar

Odysseus

Odysseus

Üye
Konuya gerekli cevaplar verilmiş ve konu dışı sorular sorulmaya başlanmıştır. Lütfen soru ve sorunlarınız için yeni konu açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt