5320 Xm 06.103 v11.0 çok yakında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
5320 Xm 06.103 v11.0 çok yakında
5320 XpressMusic RM-409 APAC 06.103 v11.0
File Type : Major Data Package v11.00 MCU SW 06.103
Region : APAC
Phones : 5320 XpressMusic
Published : 02/12/2009
Size : 238.06 MB

çok yakında sizlere phonix ile download linkini sunacağım çok yenilikler duydum ama pek kulak aslmadım ayrıca nokia software updaterde 5.16 sürüm çıkmıstır önceden 4.13 idi şimdi bende 5.16 görünüyor saygılar....

--------------- Ekleme ---------------

çok az kaldı tamamlanmasına

emelli

emelli

Üye
bekliyorum kardes

cezafan675

Üye
oo güzel o zaman.. bilgi için çok teşekkürler

melihonline

melihonline

Üye
daha 5.16 sı yeni çıktı. 6.103 ü ne zaman çıkmış :))

Ama 6.103 ü nokia updater programı ile yüklenene kadar yine bayaa bi zaman geçer sanırım.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
daha 5.16 sı yeni çıktı. 6.103 ü ne zaman çıkmış :))

Ama 6.103 ü nokia updater programı ile yüklenene kadar yine bayaa bi zaman geçer sanırım.

buda yenı çıkacak sürümü ileride çıkacak çok uzun sürmez 5.16 çıkalı bayağı bir oldu...

henryerdem

Üye
arkadaslar ne zaman cıkacak bi bilgisi olan var mı? bazı yabancı sitelerde cıkmıs olarak gözüküo ama hiç bir türk sitesinde yok 238 mb civarı ayrıca

emelli

emelli

Üye
Evet yabancı sıtelerde var ama dili çince.bır an önce cıksada yuklesek belkı bu 6.103 te tema efekti felanda vardr

henryerdem

Üye
ne gibi yenilikler var bilgisi olan varmı?

emelli

emelli

Üye
Kimse bu programi download etmycekmi. artk yukleyelm su 6.103 patlycam nerdeyse phonix in tr kodu olsa.biri yardim etsin artk

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar son sürümü buldum ama Tema Efekleri Yok Malesef Nokia Yine Yaptı Yapacağını 5800 Temasını Orijinal Tema Yapmış

henryerdem

Üye
lanet olsun bu nokia ya :D sırf tema efekti için beklioduk zaten

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Tema Efekleri için Sorunum Yok Ama Çok İsteyen Arkadaşlar Vardı Onlar İçin Üzüldüm Yapacak Bişi Yok Yeni Sürümü Beklemeye Gerek Yok Nokia Koymak İsteseydi Zaten Koyardı En İyisi Yeni Telefon Almak Mesela 6220c Olabilir Hem Ucuz Hemde Teme Etkileri Var...

henryerdem

Üye
diger yenilikler hakkında biraz bilgi versen?

emelli

emelli

Üye
Harbiden ya bende tema efektini cok bekliyordum.bu turkcesi ne zaman olur turkcesi olana kadar bekliycekmiyiz artk.dger yenilikler ne acaba bilgsi olan yukleyen varmi

xxxOKTAYxxx

xxxOKTAYxxx

Üye
5.16 sürümünü yükledim telefona müzik çalar yeni müzikleri bulmuyor yenile diyorum tarıyor ama tarama da sonlanmıyor yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt