Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5310 xpressmusic sis uzantılı dosyaları açmak için yardım
Sponsorlu Bağlantılar
selocan3x
Üye
Konu Sahibi
5310 xpressmusic sis uzantılı dosyaları açmak için yardım
S.A arkadaşlar benim 5310 xpressmusic telefonum war bu telefon sis uzantılı dosyaları çalıştırmıyor napabilirim bi yardım
xkadir61
Üye
5310 xpressmusic Symbian S40 işletim sistemli olduğundan, sis uzantılı dosyaları çalıştıramazsınız.
sis uzantılı dosyalar ancak s60 işletim sistemlilerde çalışabilir. çok nadir üzeri işletim sistemlerindede çalışır. ama s40 larda çalışmaz!.
s40 larda ancak jar, ve benzeri java uygulamalar çalıştırabilirsiniz bknz. http://www.maxicep.com/series-40-ve-java-uygulama-oyun/
***zWrC***
Üye
s40 hiçbir sis dosyalarını açmaz...
FINITO26
Üye
kardesim madem sis uzantılı dosyaları acmak istiydun bastan neden s60 (symbian) işletim sistemli bir telefon almadın? Mesela express music istiyosan ille de 5320 vardı keşke ondan alsaydın
kardesim madem sis uzantılı dosyaları acmak istiydun bastan neden s60 (symbian) işletim sistemli bir telefon almadın? Mesela express music istiyosan ille de 5320 vardı keşke ondan alsaydın
bende 5320 varda nolyo sis açcam güncelleme hatası veriyo n-gage oyunları açıyo diye aldık o ayrı bir sorun...
dmork
Üye
arkadaşım aynı telefondan bendede var malesef böle bişey imkansız aslında vardır da nedir neyin nesidir şu an bunu kmse bilmiyo ama varmış die duydum bunu tek bilende program kurucusudur herhalde
aq1sw2
Üye
işin zor gardaşım
cvtfr
Üye
güncelleme yada başka hata veriyosa telin tarihini bayağı bi geriye al prog. ı o zaman kur belki olur ben denedim oldu
katmeran
Üye
ben nokıa e66 var ama tema oluştıurmak istiyorum resimlerimi nasıl yaparım bir yardım lütfen
yigityeksin
Üye
arkadaşlar bende nokıa 6220c telefon var ama sis dosyasını çalıştırıyor yoksa s60 mı telefon s40 mı?
k_misirli
Üye
arkadaşlar html yardım dosyası şeklindeki dosyaları nokia 5800 express music te açabilirmiyim. bu mümkünmü.bir yolu varmı.