5310 xm'deki opera'dan facebook bağlantı hatası!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bosdunya90

bosdunya90

Üye
    Konu Sahibi
5310 xm'deki opera'dan facebook bağlantı hatası!!!
"Site tarayıcı için uygun değil" gibi bir hata alıyorum 0.facebook.com a girerken...
bunu atlayabileceğim bi yol var mı?
yoksa uygun bir tarayıcı önerip link verir misiniz???

Lacrymosa

Üye
Opera Mini'yi dene. Ovi Mağazadan indirebilirsin.

bosdunya90

bosdunya90

Üye
    Konu Sahibi
telefondan mı yoksa pc üzerinden mi?

Lacrymosa

Üye
Siz cep telefonundan girmeyi deniyorsunuz değil mi? Bilgisayar üzerinden 0.facebook.com adresine giremezsiniz. Yazmış olduğunuz uyarıyı alırsınız.

Cep telefonundan Turkcell/Avea/Vodafone hatlarından ücretsiz girebiliyorsunuz.

bosdunya90

bosdunya90

Üye
    Konu Sahibi
tabii ki telefondan :S
sorun opera da mı diye düşündüm (telefondaki :D )
tamam opera mini yi siteden buldm indirdm telefonda deniycem...

--------------- Ekleme ---------------

yok arkadaş mini de de olmadı :S sitede s40 için yüklenen bütün browser ları indirdm yükledim gene olmadı yardım edin plzz!!!!!

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar sanırım sorun facebookta, genel olarak tüm kullanıcılar sorun yaşıyomuş yanlış anlamadıysam. heralde telefonda bundan etkilenip hata verdi. bi kaç gün içinde düzelmezse bi daha buraya dönücem...

bitix

Üye
bendede verio yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffff ltfen acil yardımmmmmm

yusufelvan

yusufelvan

Üye
Arkadaşım şimdi dediklerimi yaparsan oluyor. Müzik çalar menüsüne geldiğinde sol seçim tuşuna (Yani seçenekler)bas. İndirilenler de. Sonra adrese git dedikten sonra rstp:// yazısını silip 0.facebook.com yazdığında oluyor. Bizzat kendim denedim türkcell hattımdan bir kuruş bile gitmedi.:oke:

bgmm_

Üye
sorun şu ki indirilenler diye bir şey çıkmıyor ben de. 2330c kullanıyorum. ne yapmam gerekiyor? önce biyerden birşey mi indirmem gerekli? gerekliyse nereden? lütfen acil cvp verin...

lokamp

Üye
aynen 2330c bndee yok operanın tüm browse lerini indirdim 5.2 5.0 4.2 olmuyo telefonda tarayıcı oalrak operamini var başka bişe yok Help Me!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt