5300 yardım!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warrior57

Üye
    Konu Sahibi
5300 yardım!!!!!!!!!!!!
yaklaşık olarak 1 yıldır 5300 kullanıyorum son 2-3 aydan beri hoparlörde bi sorun war normalde sesten heryeri yıkan telefon artık düzgün ses vermiyor.sesi kısık çıkıyor ama azcık vurunca düzzeliyor ama genede ses istenen kıvama gelmiyor.Ancak kare tuşunun altındaki yere bastırınca ses normale dönüyor ama sürekli orayada bastıramam bu meretten nası kurtulurum bbilen warmı??????????????

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
%100 Bi kaploda Temassızlık wardır

toprakumit

toprakumit

Üye
Servise götür bu sorun seni aşar.... :spr

schumici

schumici

Üye
arkadaşım bence hiç kendin uğraşma eğer dediğin şekilde oluyosa mekanik bi aksaklık vardır bence hemen servise götür

sensizim3807

Üye
kardeş bendede war 5300 aynısı bende oldu herhalde bataryadan oluyo bi kağıt faln sıkıştır
orjinal bataryası deilse olmaz

sinanadiguzel

Üye
yha bnde 1 yıldır 5300 kullanıorum ve orjinal batarya ve sorun bndede mevcut

tonyalikerem

Üye
ayni sorun bende de var o sıvı temastan kaynaklaniyor yani söle telefon cebinde terlerse yada yagmurlu havada su kacarsa oluyor ben telefoncu olarak actim icini tabii garantisi disina cikmisti daha önceden ekranini kirmistim garanti disi oldugu icin actim sici temasi hallettim düseldi =)

drertu

Üye
benım de 5300 var sa konusunca sesım karsı tarafa gıtmıyor kendı sesımı duyuyorum sorununu bılen var mııı acilllll

mico66

mico66

Üye
efeler bendesiniz bendede oldu nasıl düzeliyo
warrior57 kardeşimin dediği gibi hopalörün altını bastırınca çogalıyo sıvı temasımı dır yardımcı olursanız çook sevinirim bende açdırdım telin içini garantide gitti ne yapmalıyım

--------------- Ekleme ---------------

bu sorunu yaşayıp da düzelttiren varsa yardım etsinlerr plsss

dass

Üye
arkadaslar gidin yedek parcacıya alın bı orjın hoparlor takın dewam edin ben cook deıstırdım
suan sorn yok telde bnimde ses gittiydi wuruodun 2 sanıye cıkıodu gne susuyodu hoparloru deiştirdim üfff odane bufur bufurr:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt