5300 Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

gameover

Üye
    Konu Sahibi
5300 Sorun
arkadaslar 5300 telefonumu kapatıp acınca kilitleniyordu 5 dk bekleyince kendine geliyordu simdi ne kadar beklesemde kendıne gelmıor daha önce telefonu garantiye gönderdim format atıldı dediler düzelmişti tekrar oldu simdi bu telefona nasıl format atılıo

ibonline

ibonline

Üye
5300 serisi nokia telefonlar s40 bildiğim kadarıyla seri 60 telefonlarda bu olanak var ama s 40 telefonlar sadece servis yoluyla hal olunuyor bildiğim kadarıyla.

Exalans

Exalans

Üye
dostum format atılmaz senin telefona yeni program atılmıştır buda açıkcası karmasış bi olay ve flash kablosu gibi extra aygıtlar gerekli yapacağın şey tekrar servis e göndermek sanırım bi düşme sonucu oluşmuş bir arıza

express35

express35

Üye
telefondan hafıza kartı ve sim kartını çıkar kapat. açmadan önce '' Yeşil arama tuşu , 1 , * , 3 '' tuşalrın a bas kapalıyken aynı anda bas. Sonra Açıp/ Kapama tuşuna basarak aç orda seçenekler çıkarsa kendşn atabilir N70 e öyle atıldı :):):)

maxiburak

maxiburak

Üye
kardeş bu tel de öle olmuyo

evaTR

Üye
arkadaslar 5300 telefonumu kapatıp acınca kilitleniyordu 5 dk bekleyince kendine geliyordu simdi ne kadar beklesemde kendıne gelmıor daha önce telefonu garantiye gönderdim format atıldı dediler düzelmişti tekrar oldu simdi bu telefona nasıl format atılıo

senn hafıza kartın ne kadarr benm 1 gb benm kiside senn ki gibi oluyoo ...nedenii ise hafıza kartı tel. fazla yükleniyor..ondandr belkii çünkü benmkii ölee idi

zx6r

zx6r

Üye
ya bende 5300 var ben format attım ama tavsiye etmem telefonun menüsü e50 dönüyo ama sonra düzelio

sercu

sercu

Üye
soruna yanıt: yok bi çaresi tüm format türlerini denedim ama olmuyo. mecburen bi daha gönderceksin servise. benimkinin daha ilk bozuluşu. bakalım bida olcak mı??? pek sevmedim ben bu telefonu. tmm sesi iyi çıkıyo hafıza kartı falan neyse de bozulması hiç iyi değil. alcak arkadaşkar varsa bile benden tavsiye almayın...

kiLLik52

Üye
ArkadaşLar Bişey Sorcam bu telefonun kamerası harika 2.0 mekapikselden bile yüksek ama videoyu iyi çekmiyor bunun bi ayarı varmı?Video kötü ama foto harika ötesi

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Kardes sen onun tekrar servıse gotur Versıyo yukseltsınler

kiLLik52

Üye
Benmi kardeş benmi götürüm srvise..yeni aldım telefonu 2 hafta oluyo ama videoyu iyi çeıkmiyo

nokia5300

nokia5300

Üye
kardeş bnde 5300 kullanıcısıyım ilk aldıgımda takılmıştı ve sonra birkac kez dha nokia nın sitesinden bi program indirdm
otomatik yazılım güncellio tabi yenisi cıkmışsa ve ondan sora dha sorun yaşamadm

--------------- Ekleme ---------------

telefondan hafıza kartı ve sim kartını çıkar kapat. açmadan önce '' Yeşil arama tuşu , 1 , * , 3 '' tuşalrın a bas kapalıyken aynı anda bas. Sonra Açıp/ Kapama tuşuna basarak aç orda seçenekler çıkarsa kendşn atabilir N70 e öyle atıldı :):):)

hacı senin dediğin s60 alrda oluyo 5300 s 40 :D

5300caner

5300caner

Üye
EET BELER BENDEDE 5300 BLACK WAR BU TEL. 1 GB.LİK MEMORY CARDI KALDIRMIYOR URAŞMAYIN EN KISA ZAMANDA 1 512 WEYA 256 LIK MEMORY CARD ALIN BENCE:oke::)

cımbomlu

Üye
kardesim bende de 5300 black var ve 1 gb hafıza kartını cok rahat bir sekilde kaldırıyo

Samet38

Üye
usta sen en iyisi bi firmware yap

kıngofugur

Üye
ilk konuşan kardeşim senilk önce pc suıte yukle sonra nokıa.com a git destek ve yazılım bölümüne gir 5300 seç yazılımını indir sonra kur ve kurduktan sonra herseyi kapa sonra pc suıte yı aç telefon yazılımı güncelleme bölümüne gir telefonunun yazılımı arayıp bulduktan sonra 5-10 dakka yeni yazılımı yukler

mamimami45

Üye
5300 a tema yüklüyodum kapandı bi daha açılmadı napçam bi yardım edin

Takipçi Satın Al

Üst Alt