5300 Hafıza kartı sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gilgames05

Üye
    Konu Sahibi
5300 Hafıza kartı sorunu yardım lütfen
arkadaşlar benim tel 5300 hafıza kartına bişeyler attım sonra hafıza kartını tel e taktıgım da tel donuyo oldugu gb kalıyo hafıza kartını çıkarınca tel anında kendine geliyo.hafıza kartında virüs var die düşündüm ilk başta ama başka tel in hafıza kartını takıncada donuyo tel im.benim hafıza kartını başkasının tel e taktıgım da çalışıyooo..yardım plsss...:bilmem::bilmem::bilmem::@

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hafıza Kartına Bulaşmış Bir Virüs Olabilir.
Yada Aklıma Gelen Hafıza Kartınız Dolu Olabilir.

ozlem_xwx

Üye
arkadaşlar benim tel 5300 hafıza kartına bişeyler attım sonra hafıza kartını tel e taktıgım da tel donuyo oldugu gb kalıyo hafıza kartını çıkarınca tel anında kendine geliyo.hafıza kartında virüs var die düşündüm ilk başta ama başka tel in hafıza kartını takıncada donuyo tel im.benim hafıza kartını başkasının tel e taktıgım da çalışıyooo..yardım plsss...:bilmem::bilmem::bilmem::@

haır ya kesinlikle kartla alakası yok aynı şey bendede oluo kaç kart degiştirdiysemde hatta 2 kartım içinde kırıldı :(
3 kere teknk servse gittti ama ellde var = 0
kartım açılmıo donuyo ve ekran gidio birden güvenlk kodu fln sormaya başlıo
EWt napmamızzz gerekiooo

dass

Üye
s.a arkadaslar bnde 5300 kullanıcısıyım ama da bole bıse basıma gelmedı :) resetledinizmi telı hıc bide wersion atın wea attırın

xxxooo

xxxooo

Üye
beyler hafıza aşırı doluluğu eski versiyonlarda donmalara ve hatta bozulmalara kadar gidebilir yeni versiyona yükseltin geçicektir....

qirL1903

qirL1903

Üye
aynı sorn bndede oLdu bicimlendr dedim zorlada olsm hc biseye yaramadı smdi o krtı kullanamıorm

blue_tuning

Üye
arkadaşlar benmde aynı sorunum war teli en son sürüme güncelledim ama nafile kartı takınca donuyo çıkarnca açılıo. teknik serwise gittim hafıza kartı entegresi değişecek dedi... bilgilerinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt