5300 güvenlik kodu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aa.kadir

Üye
    Konu Sahibi
5300 güvenlik kodu
selam arkadaşlar 5300 tel güvenlik kodunu nasıl çözeriz bilen varmı

daredevil_16

daredevil_16

Üye
valla tam bilmiyorum ama 12345 i bidene istersen

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
dostum 12345 orijinal güvenlik kodu arkadas nasıl çözeriz demis.. nfader.ru bu siteye bi gir ama siteden tam emin değilim google ye bu yazdığımı yaz...

nurish

Üye
verdiğin siteden olmuyo arkadasım

degerli43

degerli43

Üye
nemesis service suite yi google dan aratıp indir. programdan tools a gir read a tıkla sonra factory settingse girip fll factory seç reset e tıkla güvenlik kodu 12345 olur.

bulamazsan proyu yollarım

cenk255

Üye
yaa nokianın alt yapı siteleri var bilmiyorm ama onlara gir her telefonun 1 tane güvenlik kodu var 2 tanede 1 tanesi fabrika ayarı değiştermiyosun oda bazı sieterlde yayınlamış nıki bi bak derim

EmreTekinArslan

EmreTekinArslan

Üye
Üst üste yanlış girince (3 defadan fazla ) telefon kitleniyor.şifrenizi hatırlıyorsanız ve doğru şifre girdiğinizden eminseniz telefonunuzu 15 dakika açık halde tutun( şifre girmeye denemeden) Kilit kendiliğinden açılır ve siz kodu girdiğinizde (eğer doğru kod ise) telefon eski haline döner.[benim başıma 2 defa geldi 2sindede bu yöntem işe yaradı ]

Eğer kodu hatırlamıyorsanız MASTER KOD diye birşey var buşekilde telefon kilidini 15 dakika bekleyip o işlemleri yaptıgınızda işe yarıyor. Bunlar tarafımdan denenmiştir.[6220 ve 5300 da]

erhansiperli

erhansiperli

Üye
bu site işini görür

alban35

alban35

Üye
Üst üste yanlış girince (3 defadan fazla ) telefon kitleniyor.şifrenizi hatırlıyorsanız ve doğru şifre girdiğinizden eminseniz telefonunuzu 15 dakika açık halde tutun( şifre girmeye denemeden) Kilit kendiliğinden açılır ve siz kodu girdiğinizde (eğer doğru kod ise) telefon eski haline döner.[benim başıma 2 defa geldi 2sindede bu yöntem işe yaradı ]

Eğer kodu hatırlamıyorsanız MASTER KOD diye birşey var buşekilde telefon kilidini 15 dakika bekleyip o işlemleri yaptıgınızda işe yarıyor. Bunlar tarafımdan denenmiştir.[6220 ve 5300 da]
5300 da senin metodu denedim olmadı. Acaba eksik bir şey mi var. Saygılar.:mahcup:

EmreTekinArslan

EmreTekinArslan

Üye
Dostum 15 dakikadan biraz daha fazla bekle bende o civarda bekledim işeyaradı ve bunu 2 defa yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt