Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5300 da dosyalara şifre koyabilir miyiz? Help!
Sponsorlu Bağlantılar
sercu
Üye
Konu Sahibi
5300 da dosyalara şifre koyabilir miyiz? Help!
Telefondaki bazı dosyalara şifre koymak istiyorum. yardımcı olur musunuz???
beyto_wa
Üye
evet var mı
600rr
Üye
bende 5300 var ben koydum program var çok y7akında ekliyecem
emir10
Üye
arkadaslar ya şu dosya şifreleme programı varsa bana yol gösterirmisiniz acele lazım şimdiden teşekkürler
ansswer3
Üye
ee ses yokmu ? ...
memoli53
Üye
file lock var ama ben denedim olmadı
erdoganpepe
Üye
evet ole bir program banada lazım.. file lock u bende denedimde olmuyor..
angeldeath89
Üye
ever bende arıyorum ayrıca fılelock bende de calısmıyo lüfen bulna varsa en kısa surede eklesın
enes442
Üye
s40 programlarda jar uzantılılar için sifreleme program ı var
berkan95
Üye
5300 için bi arkdş bulmuş ya abi hızlı ol gözünü sevem
sercu
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar elinde bulunan varsa bize verebilir mi? gördüğünüz gibi ihtiyacı olan çok kişi var.
berkan95
Üye
yeni çıkan tellerde yok herhelde arkdaşa sordu yok mesala N73 dede yokmuş bi arkdaş koymuş da onu koyunca o dosyayıda nasıl açılcağını söğlerse tam süper olur 5300 için
sercu
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar yok mu geröekten çünkü çok gerekli. eğer bullan bilen gören tutan varsa buraya koyuversin linki bi zahmet. şimdiden çok çok çok sağol...
karaliste
Üye
arkadaşlar lütfen bende istiyorum dosya şifreleme programını lütfen yokmu bir sitenin yöneticisi ne olur sesimizi duyuuuun artık yahu
sercu
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar ben buldum file explorer diye sitede gezerseniz bulursunuz. 5300da dosyaları gizleyebiliyosun ama şifre konulmuyo yine de. dosyaları senden başkası göremiyo programın da kendi şifresi var. kolay gelsin....