5300 a uygun doğru dürüst program. HELP

Sponsorlu Bağlantılar

Efecan_35

Üye
birisi yazmıs5300 program kaldırmaz ırısı yazmıs kaldırır arkadaslar bnde 5300 var ve programda var hepsını kasmadan calıstırıyor bılıp bılmeden acmaz acmaz demeyın yha sn telefona uyumlu progam atarsan acar sn gıderde elefona (örnek:n95)in programını atarsan acmaz tabı arda bı arkdas vasr dogru demıs bndede bırsuru program var hoc kasmıo bıle tel... 5300 gercekten gusel bı tel:oke:

61okz

61okz

Üye
çalışıyo arkadaşlar benim 5300 var bi promlem olmuyo ama bende arıyom bu sitede gördüm indirdim bir ikii tane yine arıyom ama bulursanm linki atarım

ally_60

Üye
birisi yazmıs5300 program kaldırmaz ırısı yazmıs kaldırır arkadaslar bnde 5300 var ve programda var hepsını kasmadan calıstırıyor bılıp bılmeden acmaz acmaz demeyın yha sn telefona uyumlu progam atarsan acar sn gıderde elefona (örnek:n95)in programını atarsan acmaz tabı arda bı arkdas vasr dogru demıs bndede bırsuru program var hoc kasmıo bıle tel... 5300 gercekten gusel bı tel:oke:

:D ben N80 dj programını yüklemiştim orginal -kaldırdı kasmadan açtı fakat ekran çözünürlüğü uymadı :))
bende kulanıyorum gerçekten dayanıklı ve kullanışlı telefondur herkese tafsiye ederim:yuru

veysel18

Üye
Süper programlar var indirdiğin dosyayı masaüstüne at sonra o dosyayı açıp içindekini telefona at bak çalışır

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 6300 programlarının hepsini açıyor googleye veya foruma 6300 programları yazın kesin bulursunuz ben bizzat denedim oluyor

faradaygv

faradaygv

Üye
Evet Bnede Ole Biliyorum 5300a uygun program yok.

anom009

Üye
fazla program yok diyenler biraz araştırsın bakalım nasıl çıkıyor programlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt