5250 Widget

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
5250 Widget
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben Bu Cwf Fw İşlerinden Anlamıyorum .

Ama Telefonuma (5250) Widget Özelliğinin Gelmesini İstiyorum Acaba Bu Fw Veya Cwf Olayları Sadece Cep Telefonundan Yapılmıyormu Çünkü Bende Pc Yok Malesef Veya Ana Ekrana Widget Yerleştirici Bir Program Falan Yok Mu ?

Yardım Lazım Süper Widgetler Buldum Ama Malesef Ekrana Koyamıyorum Veya Direk Facebook'un Ana Ekrana Koyulan Bir Programı Veya Ana Ekranı Yok Mu ?

Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar :(

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
telefon Hackli zaten orange tsunami kullanıyorum benim istedğm widget desteklemesi

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi

Ya kardeş yardımın için sağolda benim istedğim o stil birşey değil böyle birşey

www.maxicep.com/symbian-s60v5-widget/facebook-home-screen-widget-s60v5-symbian-3-n8-459684.html

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Ya kardeş yardımın için sağolda benim istedğim o stil birşey değil böyle birşey

www.maxicep.com/symbian-s60v5-widget/facebook-home-screen-widget-s60v5-symbian-3-n8-459684.html

malesef kardeşim bu sadece CFW ile olur

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
işte Cwf yapabilmem içinde pc' yok .s telefondan falanda olmuyo herhalde

oquz_esen

oquz_esen

Üye

Malesef olmaz şöyle düşünelim: CFW'yi internet kafeden indirip hafıza kartına attın ve bu CFW'yi çalıştırmak için MobilJAF programını açtın (böyle bi program yok olamazda) eee telefonun kapalı olması qerek CFW'nin kurulması için eee teli kapatırsakta program çalışmaz :) Demek ki neymiş :ehe

----------Eklendi @ 07:52:45 ---------- Yazıldı @ 07:48:34 ----------

Dostum PC yoksa ya bi arkadaş yada akrabadan rica etceksin CFW 'ni Flashlayacaksın yada İ.Kafeye qitceksin ordan Flash yapıcaksın Ama kardeş şuna emin ol PC ŞART

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi

Malesef olmaz şöyle düşünelim: CFW'yi internet kafeden indirip hafıza kartına attın ve bu CFW'yi çalıştırmak için MobilJAF programını açtın (böyle bi program yok olamazda) eee telefonun kapalı olması qerek CFW'nin kurulması için eee teli kapatırsakta program çalışmaz :) Demek ki neymiş :ehe

----------Eklendi @ 07:52:45 ---------- Yazıldı @ 07:48:34 ----------

Dostum PC yoksa ya bi arkadaş yada akrabadan rica etceksin CFW 'ni Flashlayacaksın yada İ.Kafeye qitceksin ordan Flash yapıcaksın Ama kardeş şuna emin ol PC ŞART

Saol kardeş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...