5250 sis okumuyormu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkashop

Üye
    Konu Sahibi
5250 sis okumuyormu
Arkadaşlar yeni telefon aldım 5250 ama sis dosyalarını okumuyor acaba tum 5250ler mi okumuyor yoksa benmkimi symbian işletim sistemi yazıyordu s60 yazıyordu okuyor sandım programlar var yukleyemiyorum bi cevap atsanız birde önceden bu sitede (2007 2008 sanırım) bi sis dosyalarını çıkartma programı görmüştüm sis doaysını system klasörü açıp oraya çıkartıyor sonra tele kopyalayıp haledebiliyordum şimdi bakıoyum başlığı hatırlayamıyorum programın adınıda bilemiyorum :S yardım edin ya kafayı yicem

By_AkA

By_AkA

Üye
sis dosyasını okumama gibi bi lüksü yok o telefonun. ama tabi yüklediğin sise bağlı :)
5250 symbian s60v5 tir kalkıpta s60v3 sis uzantılı bi programı yükleyemezsin telefonuna... ayrıca sertifika hatası alabilirsin ayrıca oyun yüklüyosan polarbit olabilir ve onuda ramden dolayı açmaz... yardım için pm atabilirsin...

dark devıl

Üye
bende kullanıyorum s60v5 atıyorum sorun cıkarıyor canavar gibii :oke:

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Arkadaşlar yeni telefon aldım 5250 ama sis dosyalarını okumuyor acaba tum 5250ler mi okumuyor yoksa benmkimi symbian işletim sistemi yazıyordu s60 yazıyordu okuyor sandım programlar var yukleyemiyorum bi cevap atsanız birde önceden bu sitede (2007 2008 sanırım) bi sis dosyalarını çıkartma programı görmüştüm sis doaysını system klasörü açıp oraya çıkartıyor sonra tele kopyalayıp haledebiliyordum şimdi bakıoyum başlığı hatırlayamıyorum programın adınıda bilemiyorum :S yardım edin ya kafayı yicem

5250 symbıan s60v5 sisx iştetim sistemıne sahiptir sis calışmaz açtıqı formatlar :sisx _ jar_wgz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt