5233a nın Sistem Dosyalarıyla Oynarsam?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scofield™

Scofield™

Üye
5233a nın Sistem Dosyalarıyla Oynarsam?
5233a nın Sistem Dosyalarıyla Oynarsam kendi orijinal dosyaları yerine 5800 xm in dosylarını koyarsam bi değişiklik mevcut olabilir mi? (Saçmaladığıma eminim ama bi ihtimal:islik) yani düşünsenize telefon samsung 5233a açılış nokia 5800 xm güzel olmaz mı? :aha:

monsmons

monsmons

Üye
bunu deneyecek biri çıkmaz galiba da sen bi dene telefonun garantidende çıksın sonra böyle yaptım telefon açılmıyooooooor diye yeni konu aç, bizde kardeş oynama şu telefonun sistemiyle demiştik diyelim sana. şimdi o sistem dosyalarının makinada nereye ne yaptıracağını sen tuşa bastığında telefonun ne yanıt vereceğini belirlediğini biliyoruz eğer başka telefonun sistem dosyalarıyla değiştirirsen ya telefon hiç açılmaz yada pin kodu ekranına gelir öylece kalırsın.

Revengeful

Emekli Yönetici
sakın yapma

intoman

intoman

Üye
korkma arkadaşım oyna istediğin gibi eğer telefon açılmazsa bile nemesisle orjinal dosyalarını flasha atıp hard format atarsın eski haline döner ben bişeyler öğrendiysem merak ve bu gibi şeylerde cesaret ettiğim için öğrendim ...

SAINT1

SAINT1

Üye
Verme gazı elemanın telefonunu yaktırıcaksın. :naughty:

lider

Üye
sen n 73 e yaptın ama arkadaşın teli samsung kaldırmayabilir zamanında ben sx1 ime neler yaptım neler ama heç bişey olmadı canavara :)

Scofield™

Scofield™

Üye
Ya arkadaşalar amacım ikiside dokunmatik ve ekranlar aynı neden olmasın? hem olup olmayacağından bi şüphem yok eski dosyalarını yedeklemeden yapmam bana gereken birisinin 5800 la bi dosya yöneticisi uygulaması ile sistem dosyalarını hafıza kartına kopyalayıp .rar lasın upload etsin bide 5233a nın sitem dosyalarına nasıl erişebilip dosyaraıyla nasıl oynayacağımı söylesin yeter ben sadece 5233a nın flash tabanlı oldugunu biliyorum (.swf) değil ama başka türlüsü bi cevap yazarsanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

bunu becerebilirsek tüm 5233a kullanıcılarının iyiliğine olur hem hafızasıda yeterli kamera,ekran hep aynı....?

SAINT1

SAINT1

Üye
Nokia teması en son düşüneceğim şeylerden biridir.Samsung daha güzel bence.Ama Symbian falan yüklenebilirse tabi olay değişir.

Güncelleme falan için buraya bakabilirsin ama ben netten buldum doğru yalan bilmem.

Scofield™

Scofield™

Üye
Saolsın saint1 kardeş ama ben 5800 xm dosyalarını istiyorum bide nasıl telefona atacağımı yinede çok saqol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt