5230 uygun versiyon hangisi.? YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
5230 uygun versiyon hangisi.? YARDIM
5230 UYGUN VERSİYON.?

Telefonu yeni aldım yaklaşık 1 hafta oldu ekran çevirirken falan kasılıyor biraz şuan versiyonu 11.0.079

Phoenix'le versiyon atacam daha önce s40 telefona versiyon attım bu s60 nasıl versiyon atılacak

fnldstntn

Üye
Nokia Software Ubdater den yapabilirsin veya *#0000# basarak seçenekler_güncellemeleri kontrol et diyerek Wlan ile (eğer varsa) veya mobile internetle yapabilirsin...
Not:şarjının dolu olmasına dikkat et...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
en son çıkan sürüm v21 yüklemeni tavsiye ederim.

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
en son çıkan sürüm v21 yüklemeni tavsiye ederim.

Peki versiyon attığımda serfitika vb. şeyler sorun verirmi versiyondan sonra ne gibi şeyler yapmam lazım..

--------------- Ekleme ---------------

Nokia Software Ubdater den yapabilirsin veya *#0000# basarak seçenekler_güncellemeleri kontrol et diyerek Wlan ile (eğer varsa) veya mobile internetle yapabilirsin...
Not:şarjının dolu olmasına dikkat et...

Phoenix'ten atacamda daha önce s40 kullandım onlara rahatlıkla güncelleme atıyordum. s60'a ilk defa atacam. Ne yapmam lazım güncellemeden sonra ne yapmam lazım serfitika falan sorun yapar mı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sertifikasız bişey yükleyemessin zaten ya hackliceksin yada sertifika alacaksın.

m17

m17

Üye
    Konu Sahibi
sertifikasız bişey yükleyemessin zaten ya hackliceksin yada sertifika alacaksın.
Telefon sıfır zaten serfitikası var ama benim anlatmak istediğim versiyon atarsam serfitikanın gitmesi diye bişe olurmu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt