5230 rm-588 v40.6.3 Hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
5230 rm-588 v40.6.3 Hack
:megafon:Arkadaşlar bildiğiniz ya da bilmediğiniz üzere 5230 rm-588 v40.6.3 yayımlanmıştır.

Ben bu fw'de sadece küçük değişiklikler yaptım:

-- İnstall server hack.

-- Quick Office v6.2.153 ( kullanabilmek için lisans ekranında e-posta yazdıkdan sonra çıkan bağlantı seçim ekranında iptal edin)

-- Açılış ve Kapanış ekranı değiştirildi.

-- Arama ekranında yan dönme iptal.

-- Başlangıç uygulamaları iptal. (mesajlar, rehber, işlem kaydı...)

-- Ekstra sensör ayarları

-- Sensör hızlandırıldı

-- Önbellek E'ye taşındı

-- Dosya indirirken yarıda kesilirse yeniden web açıldığında devam etme özelliği

-- UI performans

-- Java oyun hızlandırma

-- Kamera kapatıldığında arkaplanda çalışmıyacak (saveram)

-- AutoSisİnstaller yüklü gelmez ama siz yükledikten sonra rar daki Thinkchange klasörünü E'ye yapıştırın.*

-- BTSwitch yüklü gelir

-- Müzik çalar sadece E:/sounds/music

-- Süper Hızlı Yeni tema efektleri

-- Comic Sans MS yazı tipi

--Orange Ev ekranı

* AutoSisİnstaller programının getirdikleri:

-- Pyhton, Symexec
-- Messenger
-- Orange Ev Ekranı
-- Battery Extender Türkçe
-- 5-6 oyun
-- RomPatcherPlus+
-- X-Plore
-- Anti Malvare
-- MyPhone, iXP, Win7, A1, Console...+pack
-- ...

* Klasörün içindeki dosya isimleri değiştirmeyin çünkü AutoSisİnstaller alfabetik sıraya göre kurar

Arkadaşlar flash öncesi telefonu disk modunda bağlayarak sys, system, private, resource ve data klasörlerini silin.

Lütfen yorum yazın ve bir teşekkür tuşuna basmak çokta zor değil!

Ekran görüntüleri:

AutoSisİnstaller yüklendikten sonraki ekran görüntüleri::::

FW Link:

• Beğen
Tepkiler: bymen07, m@cmilLan, zenowaren ve 2 diğerleri

mardok

mardok

Üye
keşke v40 a geçmeseydin C6 dan sıkıldınmı pnht v40'a C6 port etmeyecek :(

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
ben c6 dan sıkıldımda bayadır bekliyodum yeni bişi gelsin diye... bu arada saol paylaşım için..

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni farkettim kamerayı açınca Sistem hatası veriyor hemen düzeltip yeni linki koyuyorum::)

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar yeni farkettim kamerayı açınca Sistem hatası veriyor hemen düzeltip yeni linki koyuyorum::)

ARkadaşım ben şunu merak ediyorudm, acaba 40.6.3 5235 için mi? Çünkü onun product kodları için vardı benim baktığımda. 5230 için 40.0.3, 5235 için 40.6.3 çıktı diye düşünmüştüm. Beni bilgilerndirir misin? En basitinden *#0000# yaptığında telefonun 5230 mu görünüyor, onu bile söylesen yeter. Şmdiden teşekkürler. Bir de keşke office koymasaydın fw'in içine. Sonradan çıkan güncel quickOfisi yükleyemiyoruz. Mesela sendeki 6.2.153(6.02.153 tür aslında o), ama 6.03.37 çıktı, ama yükleyemiyeceğim. Bluetooth switch, killme gibi programları fw'e göm, ama güncellemeleri çıkacak programları fw içine gömmezsen seviniriz. 5230 için türkçe, c6 olmayan, içinde gereksiz ıvırzıvır olmayan(5800 için olan blackstar fw gibi) bir fw arıyorum uzun zamandan beri. En yeni ve düzgünü seninki sanırım şu an:)

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
Bu fw 5235 içindir. *#0000# yapıca 5235 gözükür ama 5230 model telefonda da sorunsuz kullanabilirsin!

--------------- Ekleme ---------------

Diğer dediklerini düşünüp ve kamera sorununu giderip yeni link koyacağım saol

maktama

maktama

Üye
Bu fw 5235 içindir. *#0000# yapıca 5235 gözükür ama 5230 model telefonda da sorunsuz kullanabilirsin!

--------------- Ekleme ---------------

Diğer dediklerini düşünüp ve kamera sorununu giderip yeni link koyacağım saol

Cevaplar için teşekkürler arkadaşım. 5230 lara bu fwnin yükleneceğini biliyorum ama ben arkadaşlara falan da yüklediğimden daha sonra başıma dert etmeyecekleri bir fw arıyordum(emin olun ederler). yani orjinal 5230 fw'sine geri dönüp garanti olayı için falan sorun çıkarmayacak(bu durumda v40.0.3 üzerine yapılmış) bir cfw. Bunu da yükleyemeyeceğim anlaşılan.

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
sizler için v40.0.3 üzerine hack yaparım. Ama muhtamelen deneyemem ondan dolayı ekran görüntüsü koyamam...)))Bugün değil ama belki yarın 2 tane daha fw paylaşacağım bunların biri sizin istedeğiniz özelliklere sahip olacak...)

maktama

maktama

Üye
sizler için v40.0.3 üzerine hack yaparım. Ama muhtamelen deneyemem ondan dolayı ekran görüntüsü koyamam...)))Bugün değil ama belki yarın 2 tane daha fw paylaşacağım bunların biri sizin istedeğiniz özelliklere sahip olacak...)

Teşekkürler. Yaparsanız sevinirim, burda benim gibi garanti olayından dolayı 40 versiyonunu kullanacak arkadaşlar olucaktır muhtemelen. Birkaç öneri daha: Rompatcher'ın yeni versiyonunu ve en gerekli modları(kayıtlarda bip sesini susturma, kamera mod, falan) da fw içne gömerseniz bir çok kişi için çok daha rahat olur. Hard format atıldığında rompatcher kurup hafıza kartına partches klasörü açmak, gerekli modları atmak vs vs zorunda kalınmaz. Bazı arkadaşlar buna itiraz edeceklerdir(rompatcherın yeni versiyonu çıkınca güncellenemediği için) ama bu olaylarla uğraşmayan, bunları bilmeyenler için çok büyük rahatlık oluyor. Tabii bunlar sadece benim temennim, yoksa sadece install server kurulu hackli bir v40 cfw de hazırlasınız benim için yeterli.:oke: şimdiden çok teşekkürler.

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşı destek ve önerilerin için saol emin ol ki bu dediklerinin hepsini uygulamaya çalışacam........bu arada benim NokiaFirmwareEditor şimdi bu dediklerini uygulamaya çalışırken dosyayı paketle ye bastığımda error veriyor. ilk defa oldu sadece bu paylaştığım fw den sonra olmaya başladı ve hiç değişiklik yapmasam bile bu hatayı veriyor.. bu sorunu çözersem hepsi olacak :::((

cemogs95

Üye
arkadaşlar heralde v40 ve v4.6 arasında dağlar kadar fark var ben 5230 kullanıcısıym ve arkadş gibi garanti yuzunden v4.6 yı yapmayı dusunmuyorum şimdi benim sorum şu 5230 için v4.6 yakı zamanda gelir mi çunku dediğim gibi çok fark var.

Copyright^

Copyright^

Üye
arkadaşlar bana v40.6.3 orjinal hali lazım nereden bulabilirim...

maktama

maktama

Üye
navifirm indir, navifirm ile de orjinal fw dosyalarını indir.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Tmm da şimdi attım hiç resimlerdeki gibi olmuyorkı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt