5230 Oyun Problem

Sponsorlu Bağlantılar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
5230 Oyun Problem
iyi gunler herkese
Telefonum Nokia 5230
Herşey iyi güzel hoşta
Oyun Kuruyorum (iron man2)
Oyun Dokunmatik Açılıyor ama ekranın nerdeyse 3 te 2 si kocaman bir sanal joystik var
arka planda oyun calışıyor normalmi*
Şayet normal diyorsanız ozaman bu oyun nasıl oynanacakki
oyun tam ekran ama ekranın yan tutulduğunda sağ kısmını jostik kapatıyor nerdeyse yarısını

haltie

haltie

Üye
konu doğrıu yerde:oke:

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
dokunmatik telefonlarda o tür oyunlar bana zevk vermiyor.Dokunmatik telefonlara göre oyunlar var onlardan oyna bence.:oke:
sorununun cevabını bilmiyorum :(

harun_37

Üye
ayarlar-uygulama yonetıcısı- yuklu uygulamalar-oradan oyunun adını bul suıt ayarları de ekran ustu klavyeyı kapalı yap sorunun hallolur ;)

dawsonxxx

Üye
kardeş Allah razı olsun sende çok yardcı oldun valla=)

hymenalos23

Üye
Ya bune ya hepsi var suit ayarlarına giremiyorum telefonumda sorun mu var söyler msinz?:vur

gunayselim94

Üye
aynı sorun bendede war kardes senin dedigin olmuyor

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
suite ayarlarından halloluyor eğer giremiyorsan bir format atıpda dene mutlaka girer

_iceboy_

_iceboy_

Üye
saol ama bana olmadı denedim

buraksarifb_96

Üye
şey bn arkadaş pes 2010 aldım hafıza kartına kopyalayarak onunki nokia 5130 dokunmatik değil o yüsden bnded sağl solyukar aşağı bir de a b c d tuşları çıkıyor onları iptal etmeyi öğrendim suitten ama o zaman oynanmıyor ne yapıyım ne yapmm gerek

İndirim

Üye
yha kardeş ben telefona pes 2010 indirdim bunun süit ayarı kapalı oyuna giriyorum dokunmama rağmen seçmiyor oyun öyle kalıyor süit ayarını değiştiriyim öle olur dedim bu oyunda tek secenek var oda kapalı

selo_453

Üye
Süit ayarlarından düzeltiliyor tmm da. ondan sonra hangi tuşlarla oynaycaksın =)

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
bence pes 2010 yerine real football 2010 deneyin hatta yenisi çıktı 2011 çok güzel pes zor oluyor dokunmatiklerde aslında bütün futbol oyunları dokunmatiklerde biraz zor oluyo ama real football çok güzel tavsiye ederim

aporep

aporep

Üye
paylaşım için teşekkürler bilgilenmiş olduk

cep5230

cep5230

Üye
arkadaşlar ayarlar- uygulamalar- yüklü uygulamalar-seçenekler-suit ayarları tam ekran veya tuşlu işte bukadar çok basit:oke:

osman_demürcü

Üye
Ya ben Telefonuma Oyunu Yüklüyorum ama nerde oldugunu bulamıyorum suit ayarınıda yaptım o dediğiniz yerden. Ama Bulmamadım oyunu Yüklediğim Oyun Nerde Sölermisiniz Hafıza kartına yüklemedım telefona ona gore solersenız

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
oyunla alakalıdır

Takipçi Satın Al

Üst Alt