5230 hack işlemi yapamayanlar içeri...

Sponsorlu Bağlantılar

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
başka bi fw atmayı dene

esrarkesss

Üye
arkadaş ben herşeyi yaptımda o Mcu dosyasına tıkladıgımda RM-588_40.6.003_prd.core.C00 bu dosyayı görmüyor yardımcı olursan sevinirim

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
ztn onu gormicek mcu ya bastiktan sonra orda yazi yerine RM-588_40.6.003_prd.core.C00 boyle yaz tmm de secer o

ahmtdgn_1984

Üye
Bu JAF Denen Program Zannedersem Windows 7 de Çalışmıyor... Kaç Oldu Denemelerim Sonucunda Elime Hiçbişey Geçmedi Windows 7 Kullanarak Yapabilen Var mı Acaba ???

abdullah_arsl

abdullah_arsl

Üye
slm acaba bunu 5800 xpressmusic e de yükleyebilirmiyiz lütfen acil cevap bekliyorum

Phantom .

Phantom .

Üye
Ekran kontrastı çok düşük sanki :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu JAF Denen Program Zannedersem Windows 7 de Çalışmıyor... Kaç Oldu Denemelerim Sonucunda Elime Hiçbişey Geçmedi Windows 7 Kullanarak Yapabilen Var mı Acaba ???

Windows Vista uyumluluğunda çalıştır :oke:

slm acaba bunu 5800 xpressmusic e de yükleyebilirmiyiz lütfen acil cevap bekliyorum

Sakın! :nono: Elini dahi sürme PARS'a . 5800 lar için o kadar güzel yazılım dururken 5230 için yapılanı mı beğendin :lac:

CEZERYA

Üye
dostum kaklısın mouse bozulmaz. ama kazın ayağı öyle değil.
nasıl?
.....perdeli.
yüksekten uçuyoruz derken hasılatı toplayamıyorsunuz değilmi yeğen.
bak sana bir hikaye anlatayım yeğen.
teşekkür butonları gözükmezmiş.
sağında solunda altında üstünde yokmuş.yada sadece yerini ,koyanlar bilirmiş.
yada sadece çok akıllılar?! görebilirmiş.
o yüzden yeğen teşşk az olurmuş.

uqur112

uqur112

Üye
dostum linkleri qüncellese iyi olur 2 si ölmüş :

xxtuna

Üye
linkler ölmüş

Kaishakunin

Kaishakunin

Üye
Şimdi bunu yapınca telefon garanti dışı olacak mı?Olursa nasıl geri düzeltebilirim ayrıntılı olarak açıklarsanız sevinirim.

DaNq3rB0y2

Üye
evet olur ama garantiye göndereceğin zaman hard format atarsın olur biter telefonu kapar sırasıyla yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve açma kapama tuşuna bir süre basılı tutarsın olur biter

silentattack

silentattack

Üye
çok güzel anlatım telefon uçuyo teşekkürler :oke:

- - - Eklendi - - -

güzel paylaşım ellerine sağlık kardeşim çok beğendim ama bi eksiği var bu fw nin mesajlarda sohbet uygulaması yok ama olsun idare ediyoruz :yuru

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel anlatım telefon uçuyo teşekkürler :oke:

- - - Eklendi - - -

güzel paylaşım ellerine sağlık kardeşim çok beğendim ama bi eksiği var bu fw nin mesajlarda sohbet uygulaması yok ama olsun idare ediyoruz :yuru

evet konuyu açalı baya oldu bu işlerle uğraşmıyorum daha ama sana önerim bu fw çok eskidi yeni fwlere bak güzel fwler bulursun forumda :)

silentattack

silentattack

Üye
baktım baktım da linkler ölmüş millet elini ayağını çekmiş bu işten :ağlarım: 5230 a önerdiğin kullandığın bi fw varsa link atar mısın ?

asdddas

Üye
Arkadaşlar ende yaptım 5228 var bende yaptıktan sonra telefon açılmadı ne yapabilirim ?

silentattack

silentattack

Üye
Arkadaşlar ende yaptım 5228 var bende yaptıktan sonra telefon açılmadı ne yapabilirim ?

versiyona bak kardeşim telefonda normalde yüklü olan versiyondan düşükse ondan olabilir ya da uyguladığın modlar core daki modlarla çakışıyodur

memoliz555

Üye
Pars link kırık yeni link atabilirmisiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt