5230 GPS Sorunu (Dahili GPS ile Bağlanamıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c.y.ozdemir

Üye
    Konu Sahibi
5230 GPS Sorunu (Dahili GPS ile Bağlanamıyorum)
Ilk aldığım gibi seçeneklerde "Dahili GPS,Yardımlı GPS,Şebeke" seçili olarak GPS'e bağlanabiliyorum.Hattım Avea.Bir sorun yok ama çok pahalıya geliyor.Sadece Dahili GPS ile bağlanmak istiyorum.Seçeneklerde Sadece Dahili GPS açık olmasına rağmen bağlanamıyorum.Haritalar yüklenmiyor konumum bulunamıyor.Hiç kontörüm yok acaba sorun olur mu ? Nasıl yapabilirim şimdiden yardım için teşekkür ederim... :hmmm
 


haltie

haltie

Üye
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'na bağlantı nok. atamayın.

birde aynı konuyu 3 kere açmışsın 1 diğerlerini doğal olarak sildim.tek konu üzerinden yardım istersen hem senin için hem bizim için daha iyi olur:)iyi forumlar.
 

totti564

Üye
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'na bağlantı nok. atamayın. diyosunda öyle bişi çıkmıyo ???
 

sdogan

Üye
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'na bağlantı nok. atamayın demissinde hocam bende kapalı yazıyor kapalımı olcak yoksa otamatigimi sececegiz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt