5230 Gps Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
5230 Gps Hakkında
hepınızden oncelıkle ozurdılıyorum bu konuyu acma sebebım onemlı bır soru sormaktır.

ama benı anlamayanlar banlasınlar dıger uyelıkle gırerım.sadece sorunun cevabını almak ıstıyorum.

oncelıkle 5230 telefonum var ancak Gps nasıl atıcam.bu harıtaları

hanı bazı arkadaslar konu acmıslar.garmin city mesela.bunu nereye ve nasıl atıcam.bu harıtaları attıgım zaman ytl yermı.

bu soruların cevablarını ıstıyorum yanlıs yerde acmıs olabılırım banlarsanız banlayın sadece sorunun cevabını ıstıyorum.

Lacrymosa

Üye
Telefon modelini 5320 diye okumuşum. Kusura bakmayın.

haltie

haltie

Üye
hepınızden oncelıkle ozurdılıyorum bu konuyu acma sebebım onemlı bır soru sormaktır.

ama benı anlamayanlar banlasınlar dıger uyelıkle gırerım.sadece sorunun cevabını almak ıstıyorum.

oncelıkle 5230 telefonum var ancak Gps nasıl atıcam.bu harıtaları

hanı bazı arkadaslar konu acmıslar.garmin city mesela.bunu nereye ve nasıl atıcam.bu harıtaları attıgım zaman ytl yermı.

bu soruların cevablarını ıstıyorum yanlıs yerde acmıs olabılırım banlarsanız banlayın sadece sorunun cevabını ıstıyorum.

neden banlanacaksın onu anlamadım :hmmm

telefonda gps özelliği var.

ovi maps için harita var onun linkini vereyim sana

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html

buda navigasyonu ücretsiz kullanman için yapman gereken ayarlar

Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılması gerekli ayarlar.
Maxicep.com - Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.
1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.

buraksarifb_96

Üye
haltie arkadaşm bnmde 5230 war senn dediklerini yaptım fakat haritalaradan nasıl giripyapıcam anlatırmısın

americanboy

americanboy

Üye
arkadaşım kim seni niye banlasın:ehe:kop::d::aha: küfür etmiyosun ya yardım istiyosun öncelikle telefonunu usb kablosuyla pc ye bağla pc suite modunu seç sonra nokia map loader programını indir ve aç telefonu görüsün avrupa bölümünde türkiyeyi seç ve haritayı indir tamammdır b u kadar sonra istediğin gibi gps i kullanabilirsin ama kontör yememesi için sakın unutma konumlama yöneticisi nin otomatikdir onu kapalı yap

buraksarifb_96

Üye
Ben ewde belli bir yer seçip oraya sür diyorum sonra kadın şöle yapın diyor ama arabada olmadığım içinmi hareketsiz durduğumdan mı ne sonra mağazaya girmek için şimdi çevrimiçi ol diyor bnde iptal ediyorum veya kabul ediyorum gitceğimi göstermeyi iptal ediyor sorun ne acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt