spartuas
Üye
5230 Gps Hakkında
hepınızden oncelıkle ozurdılıyorum bu konuyu acma sebebım onemlı bır soru sormaktır.
ama benı anlamayanlar banlasınlar dıger uyelıkle gırerım.sadece sorunun cevabını almak ıstıyorum.
oncelıkle 5230 telefonum var ancak Gps nasıl atıcam.bu harıtaları
hanı bazı arkadaslar konu acmıslar.garmin city mesela.bunu nereye ve nasıl atıcam.bu harıtaları attıgım zaman ytl yermı.
bu soruların cevablarını ıstıyorum yanlıs yerde acmıs olabılırım banlarsanız banlayın sadece sorunun cevabını ıstıyorum.
ama benı anlamayanlar banlasınlar dıger uyelıkle gırerım.sadece sorunun cevabını almak ıstıyorum.
oncelıkle 5230 telefonum var ancak Gps nasıl atıcam.bu harıtaları
hanı bazı arkadaslar konu acmıslar.garmin city mesela.bunu nereye ve nasıl atıcam.bu harıtaları attıgım zaman ytl yermı.
bu soruların cevablarını ıstıyorum yanlıs yerde acmıs olabılırım banlarsanız banlayın sadece sorunun cevabını ıstıyorum.

küfür etmiyosun ya yardım istiyosun öncelikle telefonunu usb kablosuyla pc ye bağla pc suite modunu seç sonra nokia map loader programını indir ve aç telefonu görüsün avrupa bölümünde türkiyeyi seç ve haritayı indir tamammdır b u kadar sonra istediğin gibi gps i kullanabilirsin ama kontör yememesi için sakın unutma konumlama yöneticisi nin otomatikdir onu kapalı yap