5230 ekran çok çizildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miraç Nar

Miraç Nar

Üye
    Konu Sahibi
5230 ekran çok çizildi
Gençler benim 5230 um var da ekran fazla çizildi çizilmeler garanti kapsamı dışında ama servisine gönderip de parayla ekran ve çerçeve değiştirme ihtimali var mı bir bilgi verebilir misiniz ?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
tabiki var dostum.. Ama ona vereceğin para yerine 2 tane falan ekran koruyucu alsaydın ya.. 5 lira bişey.. Şimdi ekrana vereceksin 40 civarı bişey belkide

'Patron

'Patron

Üye
Ekran pahalı cidden.

khytr89

khytr89

Üye
dokunmatik paneli orjinal al yoksa telefon sapıtıyor.ayrıca orjinali gibi olmuyor algılaması.

ozgunb

ozgunb

Üye
Konu s60v5 Cihaz Destek bölümünde olmalı.

Miraç Nar

Miraç Nar

Üye
    Konu Sahibi
konu nerde peki görmüyor musun ?
çok sağolun 20 gün oldu daha tamirden gelmedi bakalım ne kadar tutacak :)

khytr89

khytr89

Üye
bende 5800 ımı dün verdim garantiye .çerçevesi oynuyordu ve çizikti artı arka kapakta sorun vardı kalem bir türlü durmuyordu yerinde bakalım ne olacak

omerynd

omerynd

Üye
sonuçlandığında fiyatları yazın da biz de bilgilenelim arkadaşlar

khytr89

khytr89

Üye
tamam birader yazarız fiyatları

Miraç Nar

Miraç Nar

Üye
    Konu Sahibi
gençler benim telefon geri geldi ekrana hiç dokunmamışlar başka garanti kapsamında saçma sapan sorunlar bulmuşlar ben de garanti bitimine yakın başka sorunlar olursa onlarla birlikte ekranı da değiştirtirim artık.

khytr89

khytr89

Üye
Benim telefon daha gelmedi ama işlemi bitmiş- Bu arada telefonunu tamire vermek isteyenler cuma günü verirse daha iyi olur en azından boşuna 5 gün yatmaz depoda-Haftasonları kapalılar

Model: 5800

Müşteri Adı: Hakan456

Garanti Durumu: Garantili Onarım

Arıza açıklaması: GENEL BAKIM ISTENIYOR-KALEM YERINDE DURMUYOR-Kozmetik-ON CERCEVENIN DEGISTIRILMESI ISTENIYOR

Aksesuarlar: ARKA KAPAK-BATARYA 2658-BILGI SILINME RISKI ONAYLANDI-KALEM YOK-MEMORY CARD YOKTUR-ON KAPAK

Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Telefonunuzu tozlu ve nemli ortamlardan koruyunuz.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihaz aktif olarak test edilmistir.-Cihazinizin tamir süreci basari ile sonuclanmistir.

İşlem geçmişi
Maltepe bölgemizde kaydı alındı.
Cihazınız transfer edilmiştir: Maltepe Teknik Servisi
Altunizade bölgemizde kaydı alındı.

nakrep

nakrep

Üye
fiyatı ne kadar tutmuş ?

khytr89

khytr89

Üye
bedava

rapcityyy

Üye
KendinDe DeqiştrebLirSn Dış Kapaqı koLay Bir ŞekiLde Çkyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt