5230 aldım kullananlar ıcerı(onemlı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
5230 aldım kullananlar ıcerı(onemlı)
1-)arkadaslar ben 5230 aldım oncelıkle sarjı 1gun dolmadan bıtıyor ama sureklı kullanıyorum ınternete fılan gırıyorum 1saat muzık dınlıyorum ortalama 1saatte ınternete gırıyorum bırde mesaj atıyorum 30dkda telefonla konusuyorum sarj kalmıyor bu normal mı?(1 gunde bunları yapıyorum)

2*) bırde sunu sorucam telefon elımde dıkey tutuyorum ama ekran yatay oluyo bıraz gec duzelıyor
3-)bırde ınternete fılan gırerken telefonun bataryası ısınıyor.

Dnae

Dnae

Üye
internete girerken telefon gerçekten ısınıyor.
sen telefonla fazla uğraşıyosun 1 bundan dolayı şarj bir gün gidiyor
ekranın geç dönmesine verebileceğim bir cevap yok

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
verdıgın bılgı ıcın tessekkur.normal bır sekılde kullansam kac gun gıder sarj

uPPsCa

Üye
2. soruna bişe diyemem ama diğerleri normal :)

ozankalender

ozankalender

Üye
sarjın normal gıdıyor ekran olayına gelıncede nokıalarda kullanılan sensor su sekılde calısıyor. Telı duzlestırdıgınızde telefonun basını kendınıze dogru bıraz egın duzelır hemen. gene gec duzelıyorsa yavaslama vardır son versıyon bı yazılım attırın kvk bayılerı yapıyor sorun kalmaz..

sizirli580

Üye
Evet şarjın 1 gün dayanması normal, kullanmayınca rahat 5-6 gün gidiyor... Nokia serisinin çoğu telefonunda var internete girince ısınır, o da normal... Son olarak telefonda uygulamalara gir. Yazılım güncellemeleri var ona girerek yazılımını güncellersen ekran daha çabuk döner kardeş... Biliyorum çünkü ben de ilk aldığımda bunları yaşadım... :)

ajan579

ajan579

Üye
sen en iyisi bataryayı değştir bide o yan dönme işini ayarlardan yap ben dede oluodu

ozanazy

ozanazy

Üye
Yan dönmeyi tamamen kapatabilirsin. Sensör çok iyi değil ondan oluyo. Isınma gayet normal sıcak havalarda reset bile atıyo bazen :D

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokıayi aradim telefon isiniyor dedim nokia shop a getirin bakalim ilerde sorun çikabilir dediler

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
kardesim 5230 artık modası geçti bn 6288 kulanıom ama süper teelfon

KAMALIST

KAMALIST

Üye
normal dir yazılım yüklersen en son cıkan v 40 olması lazım sensör düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt