5230 & 5800 Bluetooth internet!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canerci

Üye
    Konu Sahibi
5230 & 5800 Bluetooth internet!!!
Arkadaşlar, Nokia 5230 um var ve bunu bluetooth yoluyla internete bağlamak istiyorum. 6600 vs. gibi eski modellerde mümkünmüş araştırdığım kadarıyla. 5230 içinde mümkün müdür acaba???

Teşekkürler...

sergeykiss

Üye
nokia nın sitesisinden nokia pc suite yazılımını yükleyip bilgisayarına ister bluetooth ister kablo yoluyla bağlayıp pc sutın internete bağlan seçeneğine tıklarsan bilgisayarın internete telefon yolu ile bağlanabilir.

e1ektronick

e1ektronick

Üye
nokia nın sitesisinden nokia pc suite yazılımını yükleyip bilgisayarına ister bluetooth ister kablo yoluyla bağlayıp pc sutın internete bağlan seçeneğine tıklarsan bilgisayarın internete telefon yolu ile bağlanabilir.

yukardakini tam okumadin herhalde, bluetooth ile telefonumu bilgisayarimin kullandigi internete nasil acabilirim veya nasil baglarimda cepten nete girebilirim diyor konuyu acan arkadas.

cok denemelerde ve arstirmalarda bulundum ama wireless ten baska cozum yok arkadasim bunun icin, bluetooth ile bende o yollari telefonumda denedim ama belli bir noktadan sonra tikandim ve telefonu nete baglayamadim.

en iyisi wireless modem almak ve Ayarlar>Baglanti>Kablosuz LAN uzerinden nete baglanmak hemde bilgisayariyin acik kalmasina gerek kalmaz, diger bluetooth yonteminde pc acik kalmasi gerekiyordu herhalde.

kesbi

kesbi

Üye
Bilgisayarında wifi varsa (dizüstü gibi mesela) connectify isimli programı kurarak netini wifi yayınla yayınlayabilirsin.ben ara sıra yapıyorum. Biilgisayar içerde ama evde net var :ehe

ali.oren

ali.oren

Üye
adam 5230 diyo siZ wifi den bahsediyosunuz! alemsiniz yaa...

kayiptatvan

kayiptatvan

Üye
slm arkadaşlar bende bu üzerinden buraya geldim...5235 kullanıyorum Pc Suite ile bluetouth bağlantısını yapamadım boşuna çabalamayın...ama arkadaşım samsung kullanıyor samsung pc stüdyo ile bluetouth bağlantısıı kurmş ve kullaıyor ve çok basit bir kaç işlem üzerinden hemde anlayacaqınız YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt