5228e 5800in ofwsini atsam cihaz çökermi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eragonix

Üye
    Konu Sahibi
5228e 5800in ofwsini atsam cihaz çökermi ?
arkadaşlar konuda belirttiğim gibi, benim bildiğim telefona 5228den başka orjinal yazılım yüklenmediği. Ama 5800in 5228e çok yakın olması beni düşündürdü

punemr123

punemr123

Üye
sakin ha 5800 v60 5228 v52 mi neydi downgrade edemezsin oyle kalir zaten wifi faln da yokki 5228 de hic ellesme cok bunaldiysan cfw faln yukle

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aman tanrım. 5228 5800 çok yakın. Model sayısı bile çok uzak.

eragonix

Üye
    Konu Sahibi
Saolun. Biliyorum Teknik Özellikleri Arasında Baya Fark Var Ama Aklıma Takıldı İşte. c6 cfwsi attım şarjı çok yiyo. akşam yatıyorum, bekleme halinde telefon şarj fulken sabaha kadar 1 dişe iniyo. Kullandığım yazılım sakat galiba.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Arakadaşım sakın deneme bak.Cihaz açılmaz zaten.Niye mi?
Nokia her telefonu için farklı bir yazılım kodu(sürüm değil)üretmiştir.Bu kodlardan biri Cihaz Yazılımının içerisinde,biride Cihazın içindedir.
5800'ın kodunun 5228'den farklı olduğunu biliyoruz.O halde cihaz hasar görür,açılmaz..Hem wi-fi yok,gps-3g yokki 5228'de.Ayrıca 5800'ın hafızası daha büyük 5228'den.Hiç bir şekilde olmaz.Sana T.C.K V2 BELLE BETA 1 CFW'yi öneririm.Onu kullan.Yada git 5800 al bu kadar çok istiyorsan.

enver_techno

enver_techno

Üye
Saolun. Biliyorum Teknik Özellikleri Arasında Baya Fark Var Ama Aklıma Takıldı İşte. c6 cfwsi attım şarjı çok yiyo. akşam yatıyorum, bekleme halinde telefon şarj fulken sabaha kadar 1 dişe iniyo. Kullandığım yazılım sakat galiba.
Cfw kullanmanı tavsiye ederim. T.C.K. olabilir , Bell(e)issimo olabilir , bunlar güzel ve hoş cfw'ler. Hiç uğraşma 5800 ofw'si ile. (Tavsiye<== ==>Yine de sen bilirsin )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt