creekin
Üye
5228-5230-5800 Kullanıcıları burayaa... pil şarj göstergesi ve nokia ile iletişim...
nokia 5228 kullanıyorum. Benim sorunum pil göstergesinde 7 kazık 5-6ya düşmüyor. daha doğrusu telefonu açıp kapamadan düşmüyor. 7 kazıkta çok bekliyor orası sorun değil normal. fakat 5-6 düşmeyen kazık beklediğim zaman 4 kazığa düşüyor ve 4. kazıktan sonra teker teker azalıyor ama 5-6 kazıkta teker teker azalma görmedim. bazen elimden hiç düşmediği oluyor. özellikle 0.faceebok yapatığım zaman 3-4 saat elimde kaldığı oluyor. şarjı %50 kalmışsa ve 7 kazıkta ise 4 saatte facebook yaptınmı şarjım bitiyor ve kazık düşmeden. ama 4-5 kazık kalmış ve %50 de ise batarya 4 saat facebook kulanımda teker teker azalıyor. sorunum batarya dedim değiştirdim aynı sorun devam ediyor. yazılımı güncelledim v40.01.03 yaptım sorunum devam ediyor. internette ve çevremde baktığımda özellikle arkadaşlarımda benim gibi sorunu yaşanlar görüyorum. bu sorunun ne bataryadan nede versiyondan olduğunu düşünüyorum. NOKİA'ya mesaj attım ve yeni bir güncelleme istiyoruz bu sorunu çözecek dedim ve bataryadan ve telefondan bana gelmesinler diye düncelleme yaptığımı ve bataryayı yeni değiştirdiğimi belirtim. tüm sorunu çözeceğin yeni bir güncelleme olduğunu söyledim ve atalı3 gün oldu hala cevap yok. işin ilgincide bu nezaman mesaj atsam o gün veya ertisi gün ararlar yardımcı olurlardı. Bakın nokianın S40 telefonların batarya göstergesi pil şeklinde ve 4 hamlede azalıyor yani %100 %75 %50 %25 ve %0 olarak şu yeşil rente pis göstergesi onlarda bir sorun yok. gayet iyi. şu pil göstergesi beni soğutuyor şu telefondan. VE NOT: BURDAN BATARYA AZ GİDİYOR DİYEN ARKADAŞLARA. TELEFONUN NASIL KULLANDIĞINA BAĞLI O. BURDA İNTERNETTE YAPIYORUM MÜZİKTE DİNLİYORUM KİMİ ZAMAN 1 GÜN DE BİTTİ KİMİ ZMAN 2-3 GÜNDE BİTTİ VE İNTERNETTE YAPMAMA RAĞMEN.... NOKİA BİR İŞİ TAM YAP !