5130 XM e muzik çialardaki temalara başka tema ekleleyebilirmuşuz bşka bi pro ile doqrumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
5130 XM e muzik çialardaki temalara başka tema ekleleyebilirmuşuz bşka bi pro ile doqrumu
5130 XM e muzik çialardaki temalara başka tema ekleleyebilirmuşuz bşka bi pro ile doqrumu??? :d:

eyup007

eyup007

Üye
oxycube ile eklersin programı az kurcala bulursun.. şuanda resimli anlatım yapmak isterdim fakat vaktim olmadığından sadece program ismi verdim..telefonun local diskine yani kendi hafızasına giriyosun..ordan hiddenfiles dı sanırsam media player , fmradio, eqolayzer tarzı şeyler var.. zaten media player temları 3 dosya olur 1 i fm radioya atıcam dierini media player dierinide ekolayzer a atıcaksın..pek iyi bi anlatım olmadı fakat kurcalarsan yapıcağından eminim forumda anlatımı yok bende 5-6 dk kurcalayıp çözmüştüm..

iyi akşamlar

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
walla bro foto ile anlatsan iyi olur yha :D

manyakk_cocuk

Üye
Foto ile anlat gerçekten iyi olur hiç bişey anlamadim

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
40 müsic temalarının olduquu saqlam bi site soylermisiniz

eyup007

eyup007

Üye
araştırman daha mantıklı değilmi? ayrıca türk siteler yok ingiliz,alman ve polland ağırlıklı sitelerde var

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
yha okadr baktımda s40 için yok ortalıkta yha

mesela58

mesela58

Üye
arkadaşlar ilk paylaşımım buyrun nfl uzantılı müçik çalar temaları radyo+ekolayzer+müzik çalar teması....
Adres:

melih4423

melih4423

Üye
yardım edecek yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt