Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5130 Uygulama Hatası. Lütfen Yardım Edin!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufelvan
Üye
Konu Sahibi
5130 Uygulama Hatası. Lütfen Yardım Edin!
Ben 5130 yani s40v3 kullanıcısıyım. Telefonuma uygun olanı atmama rağmen çoğu oyunda uygulama hatası alıyorum. Bilgiler dediğimde ise aynen şöyle diyor: Out of Memory Error java\lang\OutOfMemoryError. Bir çözümü varmıdır? Şimdiden teşekkürler.
kingsfurkan
Üye
tşkrler
SON KRAL65
Üye
evet aynı sorun bendede var en güzel oyunlarda yapıyor bunu lanet olSun 6600 bile bu kadar kasmıyordu attığım her oyunu açıyorDu 6600 ı özledim bu mal telefon yüzünden ((((((((((((
burak646
Üye
aynı sorun bendde de var şaştım kaldım
emre yıldırım
Üye
valla kaldırım atasım geliyo şu telefonu . çözümünü bilen nar sa bi zahmet anlatsın ya
Burak
Üye
çözüm basit.
telefon hafızasına fazla yüklenmeyin.
jebelem
Üye
arkadaslar o sorun bende de var bazı oyunlarda yapıyo telefon hafızasıyla alakası yok ya bu 5130 lar zaten nerden aldım keske almasaydım diyorum bende bi de şu sorun var ekolayzer a müzik çalar a radyo ya girmiyo yeterli Hafıza yok diyor nasıl halledebilirim lütfen bi çözüm
surlord
Üye
mesela undergraund 1 in mobil oyunu sitede war saten cok güzl bi oyun ama acılmıor sihay ekranda klıor o olmasa uygulama hatası oda olmada gecersiz uygulama silinsin mi ? alıştm ama artık