Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5130 Orjinal Müzik Çalar ve Radyo Teması
Sponsorlu Bağlantılar
eyup007
Üye
Konu Sahibi
5130 Orjinal Müzik Çalar ve Radyo Teması
Resimdeki 5130 da bulunan media player skin ini arıyorum..oxycube programı ile bi zahmet birisi alıp upload edebilirmi?
metin_nn
Üye
bende var ama nasıl atarım bilmiyorum banada galaxy tema lazım :S radyo caların.
eyup007
Üye
Konu Sahibi
oxycube programını yükle..
hidden files dı sanırsam oraya gir içinde media player , eqolayzır , fmradyo gibi dosyalar var bu üç dosyanın içinde .nfl olan dosyalar 3 klasördende 1 tane çekiceksin
eyup007
Üye
Konu Sahibi
ee yokmu yardım eden
sefau571
Üye
O tema sıkıyor ama istersen bir ara yapabilirim.Yarın yani
buyur arkadaşım resimdeki player radyo skini ve eqolayzır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eyup007
Üye
Konu Sahibi
teşekkürlerimi sunuyorum
cevriye12
Üye
bana 5130 xp musıc real player bulabilirmisiniz?lütfen.......
eyup007
Üye
Konu Sahibi
10 kere yazdık dimi s40 bu 3 kuruş verip 5 köfte istiyosun s40 lara REAL PLAYER Y-O-K olsa bile bulsan bile bir işe yaramaz çünkü varsayılan çalar yapamassın yeter yazma arkadaşım yeter s60 deil senin telefonun arkadaşlarındanmı gördün real player ı anlamadımki?
koktelekom
Üye
sagolun allah razi olsun
fiko18
Üye
banada 5300 bulablirmsnız media player skın
trombonist
Üye
Arkadaşlar şu oxygen file da telefona tema atılmıyo. sürüklüyosun olmuyo yalvarırım biri yardım etsin çıldıracam şimdi...
hidden files dı sanırsam oraya gir içinde media player , eqolayzır , fmradyo gibi dosyalar var bu üç dosyanın içinde .nfl olan dosyalar 3 klasördende 1 tane çekiceksin