5130 da versiyon düşürme nasıl yapılır lütfen yardım... ( teli artık türkçe kullanmak istiyoruö)...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alcnn

alcnn

Üye
    Konu Sahibi
5130 da versiyon düşürme nasıl yapılır lütfen yardım... ( teli artık türkçe kullanmak istiyoruö)...
sa. arkadaşlar ben nawifirm ile tele 7.97 versiyonunu attım. yanlışlıkla ingilizcesini atmışım. 7.97 versiyonununda türkçe dil desteği yok. en son 7.96 da var. teli nasıl 7.96 yapabilirim. teşekkürler. saygılar....

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Nokia'da sürüm düşürme yapamazsın, ya yeni sürüm bekleyeceksin, ya şuan kullandığın sürüme Türkçe çıkmasını bekleyeceksin..Başka bir çözümün yok bildiğim kadarı ile..Zira burada bir sürü insan Anna kurduktan sonra normal versiyona dönemedi, herkes beklemede !

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Aynı şekilde navifirm ile Türkçe dil desteği olan sürümü indirip jaf ile kur telefona.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
http://www.maxicep.com/modifikasyon...-dil-dosyasi-eklendi-5800-523x-x6-515836.html

Yukarıdaki anlatımı kendin içinde kullanabilirsin. Yukarıdaki anlatımda senin için şöyle değişiklikler yaparak Türkçe dili elde edebilirsin:

- C6 orjinal FW'si yerine 5130 un Türkçe olan bir alt versiyonunu kullan.
- Kendi orjinal FW'nden çıkaracağın birkaç dil dosyasını yine 5130 un bir alt versiyonundan çıkart örnek (PtiTurkish.rsc)

Diğer aşamaları benzer şekilde uygula. Türkçe dili elde edip uygulayabilirsen sonucu buraya yaz.

bylorci

Üye
sa. arkadaşlar ben nawifirm ile tele 7.97 versiyonunu attım. yanlışlıkla ingilizcesini atmışım. 7.97 versiyonununda türkçe dil desteği yok. en son 7.96 da var. teli nasıl 7.96 yapabilirim. teşekkürler. saygılar....

yaptınsa ok yapamadınsa pm gönder

MrTech

MrTech

Üye
kardesim 7.95 indir isimlerini bi sil sonra 7.97'deki isimlerini gir 7.95 sürümüne.sonra .7.97 vers.gösterir ama türkce olur ben öyle kullanıyorum :oke:

kemalcan05

Üye
Ben son yazılıma güncellediğime pişman oldum bu telefonu :( Şimdi herşeyi hata veriyor...

MrTech

MrTech

Üye
bence kurtul :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt