512 Ram Yeterlimi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
512 Ram Yeterlimi?
Android te hd oyunlarda 512 mb ram yeter mi?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ram olarak yeterli 800+ mhz işlemcide varsa yeterli(iPhone4s de bile 850 mhz var) önemli olan GPU o en az 400 mhz olmalı

Narutodth

Narutodth

Üye
Hd oyunlar için ram çok önemli değil. İşlemci hızı önemlidir benim önerim 1 ghz olmalıdır. Birde ekran çözünürlüğü önemli.(480x800 pixel bir ekrana sahip olan telefon hd oyunları oynatabilir.)

Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
peki lg optimus black rahat oynatır mı?

emreilhans

emreilhans

Üye
Git Galaxy R al veya S2 veya Note veya HTC sensation veya....

Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler alacağımdan değil fiyatı uygundu onun için sordum.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Xperia Neo V Optimus Blackten daha güçlü GPUya sahip diye biliyorum.Ayrıca daha ucuz ve özellikleri hemen hemen aynı.

bthngngr

Üye
ben şahsen S.E xperia ray kullanıyorum 512 mb ram 1 ghz işlemci 480x800 pixel ekran var
Hd oyunları rahat bir şekilde kaldırıyor

Narutodth

Narutodth

Üye
Cevaplar için teşekkürler alacağımdan değil fiyatı uygundu onun için sordum.

Optimus black' e o parayı vereceğine Galaxy s al derim. Galaxy s' in ekran kalitesi daha iyi ayrıca ekran kartı daha güçlü.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ram olarak yeterli 800+ mhz işlemcide varsa yeterli(iPhone4s de bile 850 mhz var) önemli olan GPU o en az 400 mhz olmalı

iphone 4S'de 1 GHz işlemci var fakat pil ömrü için kısılmıştır. Ayrıca iOS ve Android'i bir tutamayız

61semih

61semih

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4205775]Xperia Neo V Optimus Blackten daha güçlü GPUya sahip diye biliyorum.Ayrıca daha ucuz ve özellikleri hemen hemen aynı.[/QUOTE]
katılıyorum lg optumus black ın beyaz modelının seklı harıc hıcbır albenısı yok menulerde kasma bıle yapıyor nedendır bılmem.gıo bıle daha akıcı.bırde flash performansı hıc ıyı degıl o yuzden tavsıye etmem bırde bunlara guncelleme cıkmaması eklenırse cekılmez bır telefon oluyor lg

tempestshine

tempestshine

Üye
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Xperia neo v adreno 205, lg optimus ve galaxy s sgx 540 gibi bisi olması lazım. Yani optimista iyi. Sgx adrenodan iyi..

futbol123

futbol123

Üye
yeterli tabiki fazla bile

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iphone 4S'de 1 GHz işlemci var fakat pil ömrü için kısılmıştır. Ayrıca iOS ve Android'i bir tutamayız

kesinlikle katılıyorum işlemciyi kısıp gpu yukseltiyor ios diğerlerine göre işi biliyor en iyisi olma sebebide bu zaten

----------Eklendi @ 10:07:30 ---------- Yazıldı @ 10:06:03 ----------

İdeos x5'de 800Mhz işlemci + 512 ram var.HD oyunlar gayet iyi oynanıyor.

doğrudr illa 1ghz işlemciye gerek yok oyun pek oynamam ama bilgim var

cyber

cyber

Üye
symbian için rahat yeter ama androidleri bilemicem

StunnerDead

StunnerDead

Üye
benim tablet arm9 1ghz işlemci 512 ram var Hd oyunları çok rahat oynuyorum önemli olan işlemci ayrıca çözünürluk

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
iPhone'la androidi bir tutmayın şimdi iphoneda 800mhz olabilir.Ben işe yazılımcı gözüyle bakıyorum ve "objective-c mi, java mı?" sorusunun cevabu bence objective-c'dir. Sorunsuz ve her şeyi içinde barındıran ayrıca VM gibi sıkıntıları olmadığından hızlı bir platform. iOS'un bu konularda avantajının olduğu da aşikar. Şu kadar söyleyeyim yazılım konusunra iOS'un çok sağlam yazılımları var. Bir iPhone bir elektro gitar amfisi modellemesi yapabilecek kadar kuvvetli ve bunun için yazılımlar (GarageBand, AmpKit+, AmpliTube) da mevcut. Yazılımların çalışma ortamları (runtime) android cihazlardaki yazılımların çalışma ortamlarından daha performanslı, sebebi de objective-c ile yazılan yazılımların bir VM gibi ek katman üzerinde çalışmasına ihtiyaç duymaması ve direkt CPU üzerinde çalışabilmesi. Android cihazlar da aradaki bu farkı maalesef işlemci gücü ile kapatmak zorunda kalıyorlar. Ha kapatmıyor mu? Çok da güzel kapatıyor. 1 Ghz üstü işlemciler ile android'den alınan performanstan daha fazlasını Apple'ın 800 Mhz'lik telefonu rahatlıkla verebiliyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
512 MB ramim var bir ton uygulama yükledim yetmediğini görmedim. İnternette maxicep'in masaüstü görünümünde çok rahat dolaşabiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt