bozkirdangelen
Üye
Vesteli Gözüme Kestirdim Bakalım Geçen Mağazada Baktım Fena Sayılmaz Gibi Şu Anlık.Olmazsa Bakalım Lumialara Yönelmeyi Düşünüyorum Herkese Tşk EderimLumia 535 Windows 10 Mobile alıyor.
Yakınlarımdan birisinde var, yüklü ve sorunsuz kullanıyor.
Ekran dokunma tepkilerini ve akışlarını kontrol ederek işinize gelirse rahatlıkla alabileceğiniz bir cihaz.
Normal kullanımda şarj 2 gün gidiyor.
Whatspapp kullanımı ve kısıtlı internet kullanımınız var ise ideal cihaz diyebilirim.
Şayet, internet bağlantılı işleriniz(Web sayfalarıyla) çok ise tercih etmeyiniz, ve ekranı daha büyük olanları düşünebilirsiniz..
Bu durumda da ikinci el Lumia 1320 öneririm.
Lumia 820 ise N11 gibi yerleri takip ettiğinizde 500 civarında zaman zaman düşüşler yaşadığını gördüm. Takip ederek alabilirsiniz.(Bunun da ekranı küçük)
Zaten ömür boyu kullanılacak bir şey almıyoruz.Vesteli Gözüme Kestirdim Bakalım Geçen Mağazada Baktım Fena Sayılmaz Gibi Şu Anlık.Olmazsa Bakalım Lumialara Yönelmeyi Düşünüyorum Herkese Tşk Ederim
5040 0.841 Değerine Sahip NormalVestel önermem sar değerleri çok yüksek radyasyon oranı yani
Sent from mTalk using lumia950
Gidim 1100 Alım Daha İyiBulabilirsen S3 olabilir
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen Teknosadaydı Sanırım Baktım Fena Sayılmaz Gibi Arka Kapak Vs Hoşuma GittiZaten ömür boyu kullanılacak bir şey almıyoruz.
Şöyle böyle 1-3 yıl arasında kullanılacak ...
En önemlisi ince eleyip sık dokuyarak almak ve böylece de hoşunuza giden, pişmanlık duymadan kullanacağınız bir cihaz almak.
Yok Canım Daha NelerVr box aldık. Bucihaz kumandası wp desteklemiyordu. VR box kullanacaksaniz wp unutun
Sınıfta şuan dersler hep bomboş aliom s5 mini yi projeksiyonu açıp kapiyomYok Canım Daha NelerEvdeki Smart Vestel TVyi Kontrol Etsem Yeterde Artar
IR Led Varmı Onda?Sınıfta şuan dersler hep bomboş aliom s5 mini yi projeksiyonu açıp kapiyom
Geçen Pazar Günü Baktım tşklerHocam bence en güzeli git bir markete, o fiyat aralığında cihazları kanlı canlı incele. Çünkü forumda da konuştuğumuz gibi 3 aşağı 5 yukarı benzer kalitede cihazlar olacak. Şeklini ve hoşuna gidip gitmemesini kontrol edersin.
Kendime Almayacağim İşimi Görür FazlasıylaAz daha biriktir iyi birşey al bence.
Benim 808 de 1.47 Filandı Heralde@DarkredBlue61 yeni modellerde azaltmışlar o zaman 30 serisinde 1.37 idi
Sent from mTalk using lumia950
Custom rom kurarsın olay biter [emoji5][emoji5]5040 0.841 Değerine Sahip Normal
Gidim 1100 Alım Daha İyiO Cihaza Para Verilirmi Bu Saatten Sonra
Geçen Teknosadaydı Sanırım Baktım Fena Sayılmaz Gibi Arka Kapak Vs Hoşuma Gitti
LG AlmamDostum sana tavsiyem WP'ye bulaşma. WP alacaksan da 830 olsun gerisi boş. 1020'yi de bayağı tartışmıştık seninle
Eğer telefonu kumanda olarak kullanacaksan IR özelliği olan LG G2 var ama onunda modası geçti. G3 ile G4'te sana pahalı gelir. Bak ben sana şöyle birşey önereyim. Kendi yaptığım bir projedir. Androidde denedim çalışıyor ama WP'de de çalışır mı bilgim yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LG Almam1020 Nın Sıfırını BUlsam Alıcamda Sıfır Yok Olsada Pahali Bir Aralar 1.200 e Vardı Aslında Ama Yine Fazlaydı 830 Filanda Şimdlik Bütçeyi Aşıyor Bakalım Kesin Alacağim Dediğim Zaman Venusu İyi Bir Zorlayacağim Duruma Göre Wp ye Bakarım Ondan Sonra Arkadaşların Önerdiği Bir İki Cihaz Var Fena Sayılmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?