Aybars1979
Üye
valla o paraya ben o telefondan başka bişi almam yada 100tl daha eklerim k830 bulurdum 2. el temiz.Bulursam ALırım Arkadaşımda 820 Vardı Kasımda Gartantisi Doluyor Garantiye Verdirttim Cihazda Sorunda Yoktu Donuyor Bİlmem Ne Saydım Üst Seviye Tamire Gitti %99 830 Filan Gönderecekler
Bilmiyorumki OCihaz Kafama Yatmıyor Pek
Valla Bİr Kez 2.El Aldım Ondada Bin Bir Türlü SOrun Çıktı Cihazda Bir Daha Bulaşmam.Ayrıca %90 Şerefsiz Cihaz Suya Düşüyor Bilmem Napıyor Garantili Dİye Alıyorsun Servise Bi Veriyorsun Geçmiş Olsun Sıvı Teması Hadi Bakalım.Daha Önceden Arkadaşa Aldım Cihazin İçi 50 Defa AÇılmiştır Dedi Adam Değişmeyen Parçası YOkmuş Cihazin Nasıl Bulacaksın Temizini Çok Zorvalla o paraya ben o telefondan başka bişi almam yada 100tl daha eklerim k830 bulurdum 2. el temiz.
Tşkler Sıfır Bulursam 820 Filan Alırım Yinede SağolunWp pişmanlıktır MS pişmanlıktır, parana yazık olur
600-650tl civarlarında kpalı kutu l860 bulabilirsin mesela izmirde vardı ben bugün gördüm sahibinden e bakın ara sıra.Valla Bİr Kez 2.El Aldım Ondada Bin Bir Türlü SOrun Çıktı Cihazda Bir Daha Bulaşmam.Ayrıca %90 Şerefsiz Cihaz Suya Düşüyor Bilmem Napıyor Garantili Dİye Alıyorsun Servise Bi Veriyorsun Geçmiş Olsun Sıvı Teması Hadi Bakalım.Daha Önceden Arkadaşa Aldım Cihazin İçi 50 Defa AÇılmiştır Dedi Adam Değişmeyen Parçası YOkmuş Cihazin Nasıl Bulacaksın Temizini Çok Zor
Yok Kardeşim Kesinlikle Tavsiyelerin İçin TŞkerler Ama Sıfır Olmadığı Sürece Almam600-650tl civarlarında kpalı kutu l860 bulabilirsin mesela izmirde vardı ben bugün gördüm sahibinden e bakın ara sıra.
625 Filanda Alırımda 535 e Gerek Yok Bence Ama Win 10 Geliyorsa Düşünebilirim500 liraya en uygun seri windows phone serisi lumıa 535 520 olabilir
Android camiyası maalesef düşük telefonlara pek özen göstermiyor
535 bende var windows 10 kullanabiliyorum625 Filanda Alırımda 535 e Gerek Yok Bence Ama Win 10 Geliyorsa Düşünebilirim
Tamam Bakalım Olmazsa 3. Sıraya Eklerim Tşkler535 bende var windows 10 kullanabiliyorum
Fiyat ve Özellikleri Cidden Çok İyi Ama Korkuyorum Marka Sakat Geliyor Bana Hiç Bulaşmak İstemiyorumLenovo A7000 579 lira
N11 indirim kuponu var 50 lira hesabına atarsan 529 lira
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
730 Diye Cihazmı Varmış Allah Allah500 tlye lumia 820 yerine 730 ya da 630 almalısın 820 daha güncelleme almıyor ama onlar alıyor redstonea kadar alırlar en az
Sent from mTalk using lumia950
Yok 2.El Aman 2 Kez Başım Ağrıdı Tekrar Girmem820 güzel cihaz ama güncelleme almayacak o yüzden dedim 640 nasıl bilmiyorum ona da bakabilirsin ayrıca 600 tl ye ikinci el L1520 de bulunabiliyor
820 Buldum 600 TLyede BakalımEn az 1gb ve x3x serisinden almanı öneririm yeni güncellemeleri alması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?