500 Tl'ye kadar Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saintone

Üye
    Konu Sahibi
500 Tl'ye kadar Telefon önerisi
Başlıktan da anlaşılacağı gibi telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum.
500 TL civarlarında bütçe ayırabilirim.
Android işletim sistemi olmasını istiyorum telefonda.
2.El alsammı ondada kararsızım.
Sizde 500 TL olsa telefon ihtiyacınızı ne yönde karşılamayı tercih ederdiniz?

burakicyar

Üye
LG Optimus L5

Kerim.

Kerim.

Üye
2.el alacagin galaxy w,neo v falan 500 liraya alacagin sifir telefonlara bin basar.2.el takintin yoksa ve temiz cihaz bulursan al.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik vm yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil.Java ile de aynı zamanda uyum gerekiyor..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..
Ben 603 tavsiye ediyorum..Nedenini açıkladım umarım..

• Beğen
Tepkiler: lazye ve saintone
R.A.M

R.A.M

Üye
Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik vm yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil.Java ile de aynı zamanda uyum gerekiyor..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..
Ben 603 tavsiye ediyorum..Nedenini açıkladım umarım..
evet katılıyorum. Beğenecem ama mobildeyim :)

• Beğen
Tepkiler: lazye

saintone

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler.
Şu an ikiinci el'den çok ace e yöneldim bakalım sonu nereye varacak.
2.El cihaz herzaman beni korkutmuştur.Hiç 2. el telefon almadım bu zaman kadar.

Kerim.

Kerim.

Üye
asil ace den kork.aceye bulasma

MrTech

MrTech

Üye
ya 2.el wonder yada biraz daha biriktir 2.el s2 al :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt