500 tane N95 8GB oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

meteorlift

meteorlift

Üye
eywallah kardes eline saglık

tijey12002

Üye
böyle birşey arıyordum eline sağlık

unutkan852

Üye
Teşekkürler

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye
Teşekkürler

devil24m

Üye
emeğine sağlık kardşm rar şifresi istiyor biri rar şifresini verebilirmi???

GAKO23

Üye
Teşekkürler mükemmel bir paylaşım

sinankyy

Üye
on numarasın dostum ellerıne saglık:)

akarlok

Üye
tesekkurler :p

matte77

matte77

Üye
MeRHaBA ARKADAŞLAR , Biz KİNG OF FİGTERRR 98 TURNUWASI BAŞLATIYORZ... İNTERNET ÜZERİ BU TURNUWAYA HERKES KATILABİLİR ... TEK YAPMANIZ GEREKEN AŞAĞIDAKİ KOŞULLARI OKUYARAK GEREKLI İŞLEMLERİ YAPMAK .... EĞERR SİZDEE BU TURNUWAYA KATILMAK İSTİYORSANIZZ İLK ÖNCEE ALT TARAFA SIRALAYACAĞIMIZ KURALLARI KABUL EDERSENİZ OYNAYABİLİRSİNİZ ...

KURALLAR

- KİNG OF FİGHTER MAÇLARI 5 MAÇTAN OLUŞUR ( yani rakiplerr 5 el yenilirse elenirler )
- KiNG OF FİGHTER MAÇLARI 1 GÜN ARAYLA OLUŞACAK VE MAÇI OLANLAR BU BİLGİDEN HABERDAR OLACAKLAR
- KİNG OF FİGHTER MAÇLARINI TAKİP ETMEK İÇİN SİZE WERECEĞİMİZ GÜNLÜK TABLODAN BAKABİLECEKLER
- KİNG OF FİGHTER MAÇLARINDA TARTIŞMA - HİLE - OYUN BOZMA GİBİ DAWRANIŞLAR SERGİLEYEN KİŞİLER HİÇBİR UYARI GÖRMEDEN OYUNDAN VE TURNUVADAN ELENİRLER
- KİNG OF FİGHTER TURNUWASI TAMAMEN ARKADAS AMAÇLI VE HİÇ BİR ÖDÜL İLE ALAKASI OLMAYAN BİR TURNUWADIR.
- KİNG OF FİGHTER TURNUWASINDA GEÇEN HER MAÇ EĞLENCELİ VE İLERİDE TEKRARR OLUŞABİLECEK BİR TURNAVADIR.
- BU TURNUVANIN AMACI EĞLENMEK VE KOF HAYRANLARI VE KOF OYNAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN BAŞLAMIŞTIR
- TURNUVAYA GİRMEK İÇİN [email protected] BU MSN ADRESİNE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ VE SİZE EN YAKIN ZAMANDA TURNUVA BAŞLANGICI VERİLECEKTİR .....
- KİNG OF FİGHTER TURNUWAASI İÇİN GEREKLİ PROGRAMLAR VE EMULATORLER TARAFIMINZDAN VERİLECEKTİR VE SİZE RESİMLİ ANLATIM İLE SUNULACAKTIR...

.... KİNG OF FİGHTER TURNUWASINA HOŞGELDİNİZZZ ....
..::: YENİLMEK İÇİN BİR BAHANEN YOKSA TEK ÇAREN KAZANMAKTIR :::....

businnesman

Üye
teşekkürler dostum

more326

Üye
emegine saglık çok güzel olmuş

BktsBcr

BktsBcr

Üye
emeğine sağlık!

murat0068

murat0068

Üye
ellerine sağlık arkadaşım

AKATLI

AKATLI

Üye
aga bunları indirmek zor iş tek tek te koyulamaz ama olsun teşekkürünü verdim

furcon00

Üye
teşk. :ehe

meirt

Üye
Kardes linki yenilersen sevinirim(eror veriyor)

--------------- Ekleme ---------------

Pardon arkadaşlar Editlemeyi bulamadım o yüzden flood yapıyorum. Sadece rapid linki kırık.. diğer link calısıyor

--------------- Ekleme ---------------

Pardon arkadaşlar Editlemeyi bulamadım o yüzden flood yapıyorum. Sadece rapid linki kırık.. diğer link calısıyor

rapman

rapman

Üye
emeğine sağlık :oke:

small_devil

small_devil

Üye
sağol dostum

reis333

Üye
ellerine sağlık

passiv€ aggressiv€