Emrgncy Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Orda yazan vergisiz fiyatı Yani direk TL'ye çevirip şu kadar satılacak diyorlar. Fakat öyle değil. Hiç vergi koymayacak mı bu devlet Genişletmek için tıkla ... vergisiyle felan 600 ü bulur zannımca ama değer bence..
GuiTaRisT111' Alıntı: Orda yazan vergisiz fiyatı Yani direk TL'ye çevirip şu kadar satılacak diyorlar. Fakat öyle değil. Hiç vergi koymayacak mı bu devlet Genişletmek için tıkla ... vergisiyle felan 600 ü bulur zannımca ama değer bence..
Sarangni Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Orda yazan vergisiz fiyatı Yani direk TL'ye çevirip şu kadar satılacak diyorlar. Fakat öyle değil. Hiç vergi koymayacak mı bu devlet Genişletmek için tıkla ... 700~800 arasi bir fiyat ile gelir diye tahmin ediyorum,
GuiTaRisT111' Alıntı: Orda yazan vergisiz fiyatı Yani direk TL'ye çevirip şu kadar satılacak diyorlar. Fakat öyle değil. Hiç vergi koymayacak mı bu devlet Genişletmek için tıkla ... 700~800 arasi bir fiyat ile gelir diye tahmin ediyorum,
GuiTaRisT111 Üye skrillex12' Alıntı: Haklısınız özür dilerim Ama en fazla 600-650 olur dimi Genişletmek için tıkla ... Onu bilemeyiz işte. Markaya göre de değişiyor Ama inşallah 600-650 falan olur.
skrillex12' Alıntı: Haklısınız özür dilerim Ama en fazla 600-650 olur dimi Genişletmek için tıkla ... Onu bilemeyiz işte. Markaya göre de değişiyor Ama inşallah 600-650 falan olur.
Invoke Üye Sarangni' Alıntı: 700~800 arasi bir fiyat ile gelir diye tahmin ediyorum, Genişletmek için tıkla ... Aynen.
Sarangni' Alıntı: 700~800 arasi bir fiyat ile gelir diye tahmin ediyorum, Genişletmek için tıkla ... Aynen.