50 Ykr'a kazıdı, 10 bin YTL kazandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
50 Ykr'a kazıdı, 10 bin YTL kazandı
MANİSA'nın Sarıgöl İlçesi'nde bir lokantada garson olarak çalışan 18 yaşındaki Oğuz Yiş, 50 Ykr ödeyerek aldığı kazı- kazan biletinden 10 bin YTL kazanınca gözlerine inanamadı.
Seyyar Milli Piyango satıcısı 60 yaşındaki İsmail Arıkboğa’dan 4 kazı-kazan bileti aldığını belirten Yiş, “İlk 3 bilete birşey çıkmadı. Son biletime 100 YTL çıktığını sandım. Bileti seyyar satıcıya uzattım. O da bana ‘oğlum sana 10 bin YTL çıkmış' dedi, inanamadım. Çok sevindim. Babam ev yaptırıyordu. Çok sıkıntıdaydık. Bu parayı ona vereceğim. ‘Ev alanla yuva kurana Allah yardım eder’ derler. Meğer doğruymuş” dedi.
Genç garsona bileti satan seyyar satıcı İsmail Arıkboğa da, paranın ihtiyaç sahibi birisine çıkmasının kendisini çok sevindirdiğini söyledi. Arıkboğa, “3 bileti kazıdı, çıkmadı. Son bileti kazıdıktan sonra bana ‘Amca, biletime 100 YTL çıktı’ dedi. Bileti elime aldım. ‘Oğlum sana 100 değil, 10 bin YTL çıktı’ dedim. İnanamadı. Biletin tutarı olan 10 bin YTL'yi İzmir'den alarak getirip kendisine teslim ettim. Yeni ev yapmakta olduklarını ve babasına çıkan ikramiyeyi vererek evlerinin tamamlanmasında değerlendirecek olmaları beni daha mutlu etti” dedi.

jöly

Üye
bu kazı-kazan tehlikeli...insan da hırs yapıyor...kazıdıkça daha çok kazıyası geliyor insanın...

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
bu kazı-kazan tehlikeli...insan da hırs yapıyor...kazıdıkça daha çok kazıyası geliyor insanın...
ben her gün 4-5 tane kazıyorum okula giderken yolumun üstünde yaşlı bir amca satıyor ama en fazla kazandıgım para 40ytl oldu :D

alenrasinlic

Üye
4. cüde çıkmasaydı 5. 6. yıda kazırdı bence (:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Hergün 1 YTL Verip İddaa Oynucağıma.2 Tane Kazı Kazan Alırım..İllaki Çıkar:D

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hiç İlgim Yoktur Böyle Talih Oyunlarına..

Solamente

Üye
ihtiyacı varmış :) Şans yüzüne gülmüş ....
Darısı başımıza :D

POWER

POWER

Üye
kazı kazıklan :ehe

Ama şans varmış adamda :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bir gün böyle kazıyoruz:) baktım paralar gidiyor, bir başladım kazımaya 30 -40 milyon zarar aman aman:=)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kazıdığım tek şey var, onun da altından kontör yüklememe yarayan numara çıkıyor.

O da bir nevi kazı kazan tuzağı! Kazıdıkça kazıyorsun... Arada bir hediye kazanıyorum ama farketmez, yine kazıyorum yine kazıyorum, sonuçta sürekli para kaybediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...