50 Yıldır Söndürülemeyen Maden Yangını

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
50 Yıldır Söndürülemeyen Maden Yangını

ABD Pennsylvania’nın Centralia bölgesinin altındaki dev kömür madenleri, çöplükte başlayan küçük bir yangının yeraltına ulaşması sonucu 1962‘de tutuştu ve o günden beri yanmaya devam ediyor. Centralia’daki bu doğal afet ile ilgili bilinç, 1981‘de 12 yaşında bir çocuk bir anda açılan 45 metrelik bir çukura düşünce oluştu. Bu olayın ardından bölge halkı başka yerlere yerleştirildi ve Centralia tamamen terk edildi. Uzmanlar yeraltında 250 yıl daha yanabilecek kömür madenleri olduğunu tespit etti.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:oha:

random1

random1

Üye
:hmmm

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Yer altı zenginliği denilen olay bu olsa gerek,bitmek bilmiyor. Kaliteli kömür heral de okadar çok uzun süredir yanıyor zaten Amerika'nın yer altı zenginliklerin de mağden olcakları geliyor. Bering bogazından ve alaskadan altın çıkıyor.

Bu olay bur da olsa kendin pişir kendin ye yi birisi kurmuştu hemen:D

ocak başı:D

Eykul

Eykul

Üye
Ya insanlarla alay etmeyin ayip ya!!!!!! Rambo sana diyorum!!!!

x-scarface

x-scarface

Üye
kendinde var olanı cıkarmayıpta gözünü geri kalmıs ülkelere dikip yagmalarsa olacağı bu etme bulma dünyası ne olsa..

Eykul

Eykul

Üye
Hep fesatlik var insanlarda yaw

Eykul

Eykul

Üye
Cellat mi?

Melek gibi matmazelim ya. Hem yine mi ¿ sinirlenmismiydin onceden ¿ eh sinir ederseniz sinirlenirim tabi. Siz sinir etmeyeceksiniz ki bende sinirlenmeyeyim ve sinirlerime hakim olayim. Ne yapayim sinirogenlerim biraz hassas galiba dis etkenlerden dolayi

- - - Eklendi - - -

furkan yapmaz öyle şeyler ,,,,
değilmi furkan!

Yapmis aga daha ne savunuyorsun ki. Sen kendink kral mi zannettin he dost ¿

• Beğen
Tepkiler: kraldost
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
pentagram_34

pentagram_34

Üye
Bu alay etme olayı nerden çıkmış onu anlamış değilim,kişiye yada bir şahışla alay edilmiyor.
Kırmayın bir birinizi:(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
nasıl söndürülmüyo :DD

x-scarface

x-scarface

Üye
Melek gibi matmazelim ya.
:dry: çokta mütevazisin :kotu:

- - - Eklendi - - -

hem furkan bu zamana kadar bilmem kaç bin tane mesaj atmış hangisinde dalga alay iceriği var ben hiç rast gelmedim :bilmm

__xXx__

__xXx__

Üye
tam da mangal yapmalık yermiş ateş bedava

Astrosman

Astrosman

Üye
:hmmm

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Cellat mi?

Melek gibi matmazelim ya. Hem yine mi ¿ sinirlenmismiydin onceden ¿ eh sinir ederseniz sinirlenirim tabi. Siz sinir etmeyeceksiniz ki bende sinirlenmeyeyim ve sinirlerime hakim olayim. Ne yapayim sinirogenlerim biraz hassas galiba dis etkenlerden dolayi

- - - Eklendi - - -

Yapmis aga daha ne savunuyorsun ki. Sen kendink kral mi zannettin he dost ¿
sen ne kadan tatlısın ya bu yazdıklarına yazacak baska bişi bulamıyorum var ol

Bu alay etme olayı nerden çıkmış onu anlamış değilim,kişiye yada bir şahışla alay edilmiyor.
Kırmayın bir birinizi:(
sıkıntı yok aga furkan benim kardeşim gibidir abisini incitecek biri değildir..

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Abi okadar eminsen,sende olasılıklara gelme:(
Birisinden kuşku duyman için bir başkasının söylediği önemli değil o kişinin kendi ağzından duyman lazım as olan.

doctorrr

doctorrr

Üye
baba oraya götürecen mangalı cızbız yapacan oh mis o ateşte demlenen çayda ne olur ha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt