50 Mermi Yedi ama Ölmedi Canım Kedim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
50 Mermi Yedi ama Ölmedi Canım Kedim :)

İngiltere’nin Yorkshire bölgesindeki Guisborough kasabasında yaşayan Tracy Homan(39), minik kedisinin eve kanlar içinde geldiğini görünce şok geçirdi. Rosie adlı kedisinin önce hırçın bir köpeğin saldırısına uğradığını düşünen kadın, soluğu veterinerde aldı.

Kanlar içinde eve sürüklenerek gelen kedisinin miyavlamasına dayanamayan kadın, veterinerin açıklamasıyla ikinci bir şok yaşadı. Kedinin çekilen röntgeninde ayakları, vücudu ve başı dahil olmak üzere tüm vücudunda ağır yaralanma tesbit edilmişti.

Vücudunda 50 mermi olan kedinin, hava tüfeğiyle 50 kere vurulduğu anlaşıldı. Yaralı kediyi tedavi eden veteriner Clare Turner, ‘ Ben böyle birşey görmedim. Kedinin yaşaması mucize’ derken, tüyler ürpertici olay polise intikal etti.

Olayı araştıran polis, kedinin vurulma esnasında kaçmasın diye bağlanmış olabileceğini açıkladı. Roise’nin sahibi Tracy Homan ve üç çocuğu Jordan(12), Ryan(10) ve Chloe(7) yaşadıkları olayı korkunç olduğunu söylerken, ‘ kedimizin başına gelenleri düşünmek bile bizi ağlatmaya yetiyor’ dedi.

Alıntı

goliykorol

Üye
kedinin adi cuneyit galiba :ehe

arslansem

arslansem

Üye
50 mermi neresine girecek o kadarck hayvanın.Yalan haber bu yalan:ehe

Consul9

Consul9

Üye
öldürmeyen ALLAH öldürmüo:ehe

legend5858

legend5858

Üye
boşa dememişler bunlar 9 canlı :)

Doğan

Üye
vay be ilginç gerçektende hemde çok ilginç ama mert'in de dediği gibi öldürmeyen Allah öldürmüyor :)

_KadirşinaS_

Üye
Ulubatlı mübarek :D:D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
:D 9 candan kaçtane kaldı geriye acaba
Hakikaten ya öldürmeyen Allah öldürmüyor işte

alperen1313

alperen1313

Üye
50 saçma girmiş kediye

Bora

Bora

Üye
:(:agla:agla:agla:nono::@ BU ZAVALLI KEDİYE BUNLARI YAPANIN ALLAH BİN KERE BELSAININ VERSİN :@:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt