Haber 50 liraya akıllı telefon...

Sponsorlu Bağlantılar

dayannight

dayannight

Üye
sanmam 50 lira olacağını bize gelince 250 lira olur geçenlerde telefon servisteyken arama yapıp mesaj atabileceğim sıfır telefon almayı düşündüm en kötü nokia samsung modelleri bile 250 den başlıyordu.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
    Konu Sahibi
sanmam 50 lira olacağını bize gelince 250 lira olur geçenlerde telefon servisteyken arama yapıp mesaj atabileceğim sıfır telefon almayı düşündüm en kötü nokia samsung modelleri bile 250 den başlıyordu.

Okumuyorsunuz ki hindistan ve doğu asyada çıkacak sadece.........

dayannight

dayannight

Üye
Okumuyorsunuz ki hindistan ve doğu asyada çıkacak sadece.........
ben bu haberi sen paylaşmadan önce yabancı forumda okudum ve shiftdelete de incelemesini izledim öncelik olarak az gelişmiş ülkelere sonra istenilen satış yapılırsa diğer ülkelere satılacak diye yazmışlar.Firefox kendi işletim sistemini dahada geliştirip üst düzey akıllı telefonlar çıkaracağı da bahsediliyor

caps6

caps6

Üye
ben bu haberi sen paylaşmadan önce yabancı forumda okudum ve shiftdelete de incelemesini izledim öncelik olarak az gelişmiş ülkelere sonra istenilen satış yapılırsa diğer ülkelere satılacak diye yazmışlar.Firefox kendi işletim sistemini dahada geliştirip üst düzey akıllı telefonlar çıkaracağı da bahsediliyor
shiftdelete İspanya daki Mobil Dünya Kongresinde telefonu incelerken firefox yetkilileri mesaj ve arama kısmına bakılmasına izin vermiyorlardı menü görünüşü olarak fena değildi
en iyisi temizinden ikinci el telefon al 250 liraya rahat bulunur o tarz telefon hatta android telefon alınabilir

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sonuna kadar haklısın abim almıştı bir tane 3310 dan bile düşüktür belki özellikleri 200 lira

bulentercan

Üye
Ya nereye geliyo zaten gumruk vergisi 100tl tutar

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Buraya gelene kadar 10a katlar telefon

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
128 mb ram,512 mb hafıza,vga ana kamera :zzz:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Geçenlerde adamın biri (telefoncu) her ozelliğinin aynı olduğunu iddia ederek note 3 neo 300₺ dedi :D

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Kaçakmış

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
aynn benim arkadaş ta aldı öyle bir tane ciddi ciddi asphalt 8 i açtı :D :D bn süper mario bile açmaz diyordum :D
evt bnkinde dediğimde imei 6111 diye geçiyo :D

Kasıyormuydu

Üst Alt