sanmam 50 lira olacağını bize gelince 250 lira olur geçenlerde telefon servisteyken arama yapıp mesaj atabileceğim sıfır telefon almayı düşündüm en kötü nokia samsung modelleri bile 250 den başlıyordu.
ben bu haberi sen paylaşmadan önce yabancı forumda okudum ve shiftdelete de incelemesini izledim öncelik olarak az gelişmiş ülkelere sonra istenilen satış yapılırsa diğer ülkelere satılacak diye yazmışlar.Firefox kendi işletim sistemini dahada geliştirip üst düzey akıllı telefonlar çıkaracağı da bahsediliyorOkumuyorsunuz ki hindistan ve doğu asyada çıkacak sadece.........
shiftdelete İspanya daki Mobil Dünya Kongresinde telefonu incelerken firefox yetkilileri mesaj ve arama kısmına bakılmasına izin vermiyorlardı menü görünüşü olarak fena değildiben bu haberi sen paylaşmadan önce yabancı forumda okudum ve shiftdelete de incelemesini izledim öncelik olarak az gelişmiş ülkelere sonra istenilen satış yapılırsa diğer ülkelere satılacak diye yazmışlar.Firefox kendi işletim sistemini dahada geliştirip üst düzey akıllı telefonlar çıkaracağı da bahsediliyor
en iyisi temizinden ikinci el telefon al 250 liraya rahat bulunur o tarz telefon hatta android telefon alınabilirsanmam 50 lira olacağını bize gelince 250 lira olur geçenlerde telefon servisteyken arama yapıp mesaj atabileceğim sıfır telefon almayı düşündüm en kötü nokia samsung modelleri bile 250 den başlıyordu.
sonuna kadar haklısın abim almıştı bir tane 3310 dan bile düşüktür belki özellikleri 200 lirasanmam 50 lira olacağını bize gelince 250 lira olur geçenlerde telefon servisteyken arama yapıp mesaj atabileceğim sıfır telefon almayı düşündüm en kötü nokia samsung modelleri bile 250 den başlıyordu.
Buraya gelene kadar 10a katlar telefon

özellikleri ne kiKeşke yorum yapmadan haberi okusanız. Hindistan ve Doğu Asya'da çıkacak sadece.![]()
getirteyim boş boş dursun 
özellikleri ne kigetirteyim boş boş dursun
![]()

Ya nereye geliyo zaten gumruk vergisi 100tl tutar
tühKonuşma yapabiliosun![]()
3310 la onun arasında kararsız kalmıştım ama 3310 u seçtim
silah olabiliyo çünkü

tüh3310 la onun arasında kararsız kalmıştım ama 3310 u seçtim
silah olabiliyo çünkü
![]()
![]()

çin malı çakma teller daha iyi128 mb ram,512 mb hafıza,vga ana kamera
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

aynn benim arkadaş ta aldı öyle bir tane ciddi ciddi asphalt 8 i açtıGeçenlerde adamın biri (telefoncu) her ozelliğinin aynı olduğunu iddia ederek note 3 neo 300₺ dedi
bn süper mario bile açmaz diyordum
evt bnkinde dediğimde imei 6111 diye geçiyoKaçakmış

aynn benim arkadaş ta aldı öyle bir tane ciddi ciddi asphalt 8 i açtı![]()
bn süper mario bile açmaz diyordum
evt bnkinde dediğimde imei 6111 diye geçiyo![]()
yok kasmıyo normal oynuyodu ama kamerası biraz kötü çekiyoKasıyormuydu